dorthe-elsebet-larsen-bifald

Del på de Sociale Medier

Dorthe Elsebet Larsen

Dorthe Elsebet Larsen er en anerkendt sopran og en bemærkelsesværdig kunstner inden for opera og klassisk musik. Hendes talentfulde stemme og dygtighed som performer har placeret hende som en af de mest fremtrædende sopraner i Danmark og internationalt.

Larsen blev uddannet som solist fra Operaen/Det Kongelige Teater, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium samt Mozarteum i Salzburg. Hendes solide baggrund og dedikation til sin kunst har banet vejen for en imponerende karriere.

Som operasanger har Dorthe Elsebet Larsen optrådt på nogle af verdens mest prestigefyldte scener. I 2001 vandt hun en International Vocal Competition i Italien, hvor hendes præstation som Komponisten i Richard Strauss’ opera “Ariadne auf Naxos” og Cleopatra i Händels opera “Julius Cæsar” blev anerkendt. Denne sejr åbnede døren for spændende engagementer i New York (Lincoln Center), Tokyo, Moskva, Italien og Frankrig.

Hendes karriere har også ført hende til London, hvor hun har optrådt ved to operakoncerter i Covent Garden. Hendes talent har været i centrum ved en koncert på Dicapo Opera Theater i New York. Disse optrædener har cementeret hendes ry som en alsidig og dygtig sangerinde.

Dorthe Elsebet Larsen har også haft privilegiet af at arbejde sammen med en række anerkendte kunstnere og musikere. Hendes samarbejdspartnere inkluderer pianister som Jean Bernard Marie, Ulrich Stærk og Galya Kolarova, soloviolinist Peter Piotr Gasior samt dirigent Børge Wagner. Disse samarbejder har beriget hendes musikalske udforskning og tilføjet dybde til hendes kunstneriske udtryk.

Gennem sin stemme og musikalitet formår Dorthe Elsebet Larsen at berøre sit publikum og bringe musikken til live. Hendes evne til at formidle følelser og skabe en forbindelse med lytterne gør hende til en enestående kunstner. Hendes bidrag til den klassiske musikverden er betydningsfuld, og hun fortsætter med at begejstre både nationale og internationale publikum med hendes enestående talent og kunstneriske vision.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

dorthe-elsebet-larsen-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører