dissing las cover bifald

Del på de Sociale Medier

Dissing & Las synger Dylan

Det lyder som en god idé, og det er det. Bob Dylan sunget og spillet af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, der tilhører den absolutte top inden for den nye generation af dansk musik. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.

Dissing & Las havde næsten lige (og med stor succes) fejret Bob Dylans 70 års fødselsdag med en udsolgt koncert på Dexter i Odense, da de blev ringet op af organisten Charlotte Møller. Hun havde fået et nyt orgel, og det skulle fejres med Dylan og Dissing & Las.

De tre vokaler giver Dylans sange den variation, de kræver, og trioens sammenspil, som også her er i særklasse, formår at følge dem til dørs. De 15 år og 7 albummer med og uden Povl er et livsprojekt, der stadig blomstrer, men dette frikvarter bliver måske mere end en parentes. For trioen har Bob Dylans musik altid været en stor kilde til inspiration, så de takkede straks ja til muligheden for at prøve kræfter med hans sange i et kirkerum akkompagneret af orgel.

Der blev knoklet til prøverne, og alle var spændte, da klokkerne ringede, og ”Ring Them Bells” begyndte aftenens musikalske møde. En propfyldt kirke og publikums begejstrede udbrud på vej ud af våbenhuset efter koncerten tydede på, at vi bør gøre det igen. Det gør vi så nu.

Pianist og hammondorganist Dan Hemmer er en flittigt brugt ”sideman” i den danske musikbranche. Han har indspillet og optrådt sammen med så forskellige navne som bl.a. Hanne Boel, Aske Jacoby, Povl Dissing, Rasmus Nøhr, Rasmus Walter, Rasmus Lyberth, Kenn Lending, Billy Cross, Anne Dorte Michelsen og Jens Lysdal. Af udenlandske navne kan nævnes Lillian Boutté, Louisiana Red, Johnny Vidacovich, Robben Ford og en turné med den amerikanske trommeslagerlegende Steve Gadd. Desuden er Dan Hemmer ansat som kirkeorganist i Hornsherred. Det er altså ikke nogen hr. hvem som helst, der bokser fra kirkens modsatte ringhjørne, når der er koncert næste gang.

Så glæd jer til en Dissing & Las – nu med kirkeorgel koncert.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

dissing las 1 bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører