3-kongelige-sopraner-bifald

Del på de Sociale Medier

De 3 Kongelige Sopraner

De 3 Kongelige Sopraner – leverer et sandt musikalsk festfyrværkeri med alt, hvad hjertet kan begære! De giver dig storslående opera-arier, populære operettetoner, de største fra musicalens verden og perler fra såvel den danske som den nordiske sangskat.

De 3 er Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun – og de forstår at indtage en scene! Alle har de deres gang på Det Kongelige Teater, hvor de hver især udfylder vigtige pladser i det berømmede Operakor plus kommer vidt omkring i rækken af solistiske opgaver.

Charlotte, Karen og Pernille debuterede sammen tilbage i 2003 i Tivoli og siden da, har de opbygget en imponerende trio. De er performers med stort P og en sikker publikumssucces overalt i landet.

Det omfangsrige repertoire spænder fra:

Wagners prangende ”Valkyrieridt” til klassikeren over dem alle “O mio babbino caro”, fra den evigt unge “Viljalied” til Carmens uimodståelige Habanera, fra de udødelige amerikanske evergreens til vor egen Normann Andersens “Musens Sang”.

Altsammen tilsat den nødvendige dosis drama og med en sjældent set indlevelse og energi – for ikke at glemme det uundværlige glimt i øjet.

Alle arrangementer er unikke og ingen scene er for stor eller for lille til De 3 Kongelige Sopraner. De føler sig lige vel hjemme i musikforeninger og ved festivaler som til private fødselsdage og bryllupper eller firmafester, receptioner og konferencer. Håndboldhaller, kirker, vinstuer, you name it – hvert et rum er deres platform. Program, varighed og andre ønsker tilpasses og skræddersyes fuldstændigt den enkelte begivenhed. De 3 Kongelige Sopraner akkompagneres af deres egen pianist.

Når disse tre charmerende, humoristiske og uhøjtidelige divaer træder op – føler man sig i godt selskab! Deres helt igennem professionelle tilgang fornægter sig ikke – og deres glæde og nerve smitter af lige på stedet. Man er med andre ord garanteret en uforglemmelig dag eller aften …

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører