De 3 Kgl. Tenorer
3 kongelige tenorer pr

Del på de sociale medier

De 3 Kgl. Tenorer - på video

De 3 Kgl. Tenorer's filer

Plakat A4

De 3 Kgl. Tenorer - billeder



de 3 kgl tenorer


de 3 kgl tenorer2


de 3 kgl tenorer bifald


Dorthe

De 3 Kgl. Tenorer - Kirkekoncerter 2021

Stemmer i særklasse

De tre tenorer fra Det Kgl. Teater og en pianist har fundet sammen med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, men netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et særpræg, som tiltaler. De synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber m.fl., eller nogle af vore egne danske evergreens.

Genkendelsens glæde er en af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse tre dygtige kongelige sangere, som udgør De 3 Kgl. Tenorer.

Sune Hjerrild er blevet udråbt som sin generations danske italienertenor. Flere anmeldere betegner Sune Hjerrild som indbegrebet af den fødte sanger: Hans stemme leverer let de smukkeste, lyriske klange – ledsaget af et totalt nærvær og en sjælden udtryksevne på operascenen.

Peter Steen Andersen er solist fra operakoret på Det Kgl. Teater. Han har gennem sit virke som operasanger gjort det til en livsopgave at sprede livsglæde gennem sang. Intet bedre sted til dette er De 3 Kgl. Tenorer. Her sprudler den legende livsglæde gennem tårer og smil, her skummes livsfløden, mens dagligbrødet hentes som korsanger på Det Kgl. Teater – oftest som brusende folkemængde, men også som enlig svalesang. Ægteskabet med Det Kgl. Teater begyndte i 2000 og har siden bragt mange glade stunder.

John Venning er uddannet på musikkonservatoriet Giuseppe Verdi i Torino, Italien, samt på The Royal College of Music i London, og derefter blev han ansat ved The English National Opera i London. Han har sunget som solist i både Tyskland og Italien, inden han kom til Danmark og blev fastansat ved Den Kgl. Opera i 1981. Han har dannet sanggrupperne De 3 Kgl. Tenorer og The Royal Quartet, som han bogstavelig talt har sunget med verden over: fra Las Vegas tværs over hele USA, i Europa og Dubai samt i Peking.

De 3 Kgl. Tenorer kan også bookes sammen med sopranen Dorte Elsebeth Larsen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De 3 Kgl. Tenorer, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af De 3 Kgl. Tenorer ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book De 3 Kgl. Tenorer til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
billede 1

▶︎Sara Grabow

billede 7

▶︎Joachim Knop

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.