tre kongelige tenorer 1 1

De 3 Kgl. Tenorer

De tre tenorer fra Det Kgl. Teater og en pianist har fundet sammen med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, men netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et særpræg, som tiltaler. De synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber m.fl., eller nogle af vore egne danske evergreens.

Genkendelsens glæde er en af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse tre dygtige kongelige sangere, som udgør De 3 Kgl. Tenorer.

Sune Hjerrild er blevet udråbt som sin generations danske italienertenor. Flere anmeldere betegner Sune Hjerrild som indbegrebet af den fødte sanger: Hans stemme leverer let de smukkeste, lyriske klange – ledsaget af et totalt nærvær og en sjælden udtryksevne på operascenen.

Peter Steen Andersen er solist fra operakoret på Det Kgl. Teater. Han har gennem sit virke som operasanger gjort det til en livsopgave at sprede livsglæde gennem sang. Intet bedre sted til dette er De 3 Kgl. Tenorer. Her sprudler den legende livsglæde gennem tårer og smil, her skummes livsfløden, mens dagligbrødet hentes som korsanger på Det Kgl. Teater – oftest som brusende folkemængde, men også som enlig svalesang. Ægteskabet med Det Kgl. Teater begyndte i 2000 og har siden bragt mange glade stunder.

John Venning er uddannet på musikkonservatoriet Giuseppe Verdi i Torino, Italien, samt på The Royal College of Music i London, og derefter blev han ansat ved The English National Opera i London. Han har sunget som solist i både Tyskland og Italien, inden han kom til Danmark og blev fastansat ved Den Kgl. Opera i 1981. Han har dannet sanggrupperne De 3 Kgl. Tenorer og The Royal Quartet, som han bogstavelig talt har sunget med verden over: fra Las Vegas tværs over hele USA, i Europa og Dubai samt i Peking.

De 3 Kgl. Tenorer kan også bookes sammen med sopranen Dorte Elsebeth Larsen.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

3 kongelige tenorer pr

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører