daniel-caccia-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Daniel Caccia

Allerede under sin tid som vokalsolist i det tyske nationale jazzorkester (BundesJazzOrchester) blev Daniel Caccia valgt som “Bedste unge sanger” i 2013 af det trendsættende amerikanske magasin “DownBeat”. Efter at have modtaget den kroatiske musikpris “Porin” for “Årets jazzalbum” med HGM Jazz Orchestra Zagreb i 2014, lancerer han sit solo-debutalbum LIFELINE og bliver nomineret til den tyske musikpris ECHO JAZZ som “Årets sanger” i 2016.

Daniel Caccia blev født i 1986 i Osijek, Kroatien. I begyndelsen af ​​90’erne immigrerede hans familie til Tyskland på grund af politiske spændinger i Ex-Jugoslavien. Der startede han først med professionelle musikundervisning som klassisk pianist på konservatoriet i Frankfurt am Main. Senere førte hans uddannelseskarriere ham til et af de mest respekterede steder at studere jazz i Europa – til Graz, Østrig. Han modtog sin bachelor- og kandidatgrad på den anerkendte KUG Jazzafdeling, hvor han studerede hos den flere grammy-nominerede sanger-pianist Dena DeRose.

Man kan høre Caccia i hans egen kvartet såvel som i mange andre formationer såsom det tidligere Roger Cicero Big Band, det lettiske Radio BigBand og Sigi Feigl BigBand for blot at nævne nogle få. Siden februar 2020 har Daniel Caccia udvidet sine samarbejder til Danmark og har siden arbejdet på en indspilning, der ikke kun skal afspejle hans fornyede tilgang til musik, men også vil omfatte en række ekstraordinære danske musikere.

 

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

daniel-caccia-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører