dan-gabriello-bifald

Del på de Sociale Medier

Dan Gabriello

Dan Gabriello kan dække over et stort og varieret repertoire lige fra en koncert med decideret religiøst relateret arier, sange, oratorier over berømte operaarier, duetter, terzetter til musical & filmmusik med forskellige solister.

Dan Gabriello råder over et internationalt netværk til musikalsk og vokale verdensklasse opera, musicalsangere, musikere m.fl. Hvilket betyder, at han med et varsel på 3 måneder kan skabe kirkekoncerter og musikevents af et nationalt og internationalt niveau, som alle er på en verdensklasse vokalt og musikalsk niveau uden at det nødvendigvis behøver at være voldsomt kostbart at få en sådan helt særlig musikevent til sin lokale kirke.

Han kan producere og levere alt fra den helt lille koncert med én eller et par solister akkompagneret af den lokale organist eller en af hans egne organister f.eks. den meget kendte danske organist og komponist Frederik Magle forudsat, at han er ledig i perioden til det helt store udtræk med fuld opera/koncert/kammerkor, symfoni & kammerorkester som akkompagnerer nationale og internationale opera, musical og dirigentstjerner.

Hvis vi for et øjeblik ser bort fra de store kendte oratorier som ofte opføres i forbindelse med kalenderårets kirkelige højtider, så vil koncertrepertoiret indeholde meget kendte kirkearier som f.eks. Cesar Francks ”Panis Angelicus”, George Bizets ”Agnus Dei”, Adolphe Adams ”Cantique de Nöel” – bedre kendt som ”O Holy Night”, Franz Schuberts ”Ave Maria”, og arier med temaer omhandlende såvel Jesus moder Maria & den hellige Maria Magdalene f.eks. Ave Maria af Pietro Mascagni baseret på hans verdensberømte intermezzo fra hans 1 akts opera La Cavalleria Rusticana.

Hvis det er en decideret operakoncert med f.eks. Italienske operastjerner, så vil der også blive sunget et rigt uddrag af populære Italienske & Neapolitanske sange som handler om alt fra forelskelse, kærlighed opstået eller tabt imellem 2 mennesker, Italiens og Siciliens smukke natur, den unge mand som er forelsket i kvinden med de smukke øjne, den unge mand som er draget ud i verden og savner sin mor & sin hjemstavn.

Hver koncert spiller i ca. 11⁄2 time – og vil alle være en meget stor oplevelse.

Prisniveauet for koncerterne varierer alt efter størrelse af koncerten, antal af solister, musikere – og solisternes internationale anerkendelse.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

dan-gabriello-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører