christina boelskifte 1 bifald

Christina Boelskifte

Christina Boelskifte udgiver i marts 2020 tre singler under overskriften ”Lessons learned”. På samme tidspunkt rammer COVID-19 Danmark og ændrer vores tilværelse markant. Alligevel gennemfører Christina (som én af de første) en kirkekoncert i Frihavnskirken på Østerbro i København, der lever op til de officielle,sundhedsmæssige anbefalinger om afspritning og afstand mellem publikum. Koncerten får rosende ord med på vejen:

Det blev en smuk, inderlig, personlig og meget velsunget oplevelse. Sammen med kontrabassisten Thomas Fonnesbæks velklingende og lydhøre kontrabas fik vi lov til at være både melankolske og groovy i samme åndedrag!

”Mens vi venter” er en musikalsk rejse med håbet som pejlemærke. Både i og mellem sangene inviteres publikum til at reflektere over den tid, vi lever i. Koncerten et åndehul, hvor musik og ord skaber plads til både længsel, tårer, glæde og spirende håb – et følelsesregister som mange mennesker kan nikke genkendende til i denne tid.

Om Christina Boelskifte

Christina Boelskifte har i mange år indgået i diverse konstellationer med dygtige artister, men bedst kendt er hun for sin rolle som forsanger i soul/funk bandet Blast og hendes samarbejde med US artist Michael Ruff.

Senest har Christina Boelskifte haft stor succes med det musikalske juleprojekt, Amazing Christmas, hvor hun synger med operasangerinden Andrea Pellegrini og jazzsangerinden Sinne Eeg i hele Danmark.

Christinas eget musikrepertoire rummer imidlertid allerede mange smukke sange, og i foråret 2020 blev tre nye numre tilføjet til samlingen. De tre numre viser alle en ny side af Christina Boelskifte, der akkompagnerer sig selv ved flyglet.

Denne opsætning skaber et intenst og følelsesfuldt musikalsk univers, hvor fokus er på den gode melodi og den vedkommende fortælling. Sangene handler om de udfordringer, vi har som mennesker, om sårbarheden der er forbundet med at skabe forbindelse til andre og om håb og tillid midt i en verden under forandring.

Booking af Christina Boelskifte

Christina Boelskifte kan bookes alene eller sammen med kontrabassist Thomas Fonnesbæk.

christina boelskifte bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører