christina-boelskifte-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Christina Boelskifte

Talentet er ikke til at tage fejl af. Med sit sprudlende og nærværende væsen har Christina Boelskifte de sidste 25 år tilhørt den etablerede musikscene i Danmark. Hun har sunget med alt fra sangere som Sanne Salomonsen, Etta Cameron og Mads Langer , og hun har sunget til både små og store events for blandt andet Helle Thorning Schmidt og H.M. Dronning Margrethe. Hun synger for børnene i animationsfilmen ”Frost”, og hun har optrådt live for 250 millioner seere. Christina Boelskifte synger sig direkte ind i hjertet på publikum.

Hendes forkærlighed for gospel og soul er tydelig at spore i hendes fortolkninger af egne sange og Amerikanske klassikere. Publikum inddrages ofte undervejs og dette skaber en koncertoplevelse som efterlader lytteren med gåsehud og eftertænksomhed.

Anmeldelse af kirkekoncert

“Tusind tak til Christina Boelskifte for en fabelagtig og medrivende koncert i Ansgarkirken i går aftes. Med sin store musikalitet og smukke stemme skabte hun et magisk rum, hvor der var plads til både fordybelse og eftertanke, latter og tårer, og så swingede hun bare for vildt – både når hun sang sine egne kompositioner, men også i hendes fortolkninger af Whitney Houston, Stevie Wonder, Alicia Keys m. fl.” – Jacob Bay, Organist i Ansgarkirken

Booking af Christina Boelskifte

Christina Boelskifte kan bookes alene eller med pianist.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

christina boelskifte bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører