cecilia-lindwall-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Cecilia Lindwall

Klassisk Sopran af Højeste Kaliber

Cecilia Lindwall, den dygtige svenske sopran, er en af de mest betroede navne inden for klassisk musik. Hendes musikalske rejse begyndte ved Statens Musikhøjskole og Statens Operahøjskole i Oslo, hvor hun grundlagde sin formidable vokale ekspertise.

Hendes operadebut fandt sted som Musetta i “La Boheme” på Den Norske Opera i 2001, og hendes stemmepragt og kunstneriske dygtighed blev straks anerkendt. I samme år blev hun den strålende vinder af den prestigefyldte internationale operakonkurrence, Kammeropera Schloss Rheinsberg i Berlin, hvilket åbnede dørene til et samarbejde med den legendariske dirigent Christian Thielemann ved Deutsche Opera i Berlin.

Cecilia Lindwall har en imponerende karriere bag sig, hvor hun fra 2002 til 2007 var fast solist ved Staatstheater Braunschweig. De seneste år har hun beriget musikverdenen som freelance sopran med base i København. Hendes magiske stemme har fyldt teatre som Operaen i Norge, hvor hun spillede hovedroller som Violetta i “La Traviata” og Agathe i “Der Freischütz”. Hun har også sat sit præg på Malmøoperaen som Micaëla i “Carmen” og Det Kongelige Teater i København, hvor hun strålede som Anne Nihal i den nyskrevne danske opera “Den Rejsende” fra februar 2018.

Cecilia Lindwall er ikke blot en operasolist; hun har også markeret sig som en efterspurgt solist i klassiske værker som Brahms’ “Ein Deutsches Requiem,” Dvoraks “Stabat Mater,” Mendelssohns “Paulus” og “Elias.” Hendes alsidighed som kunstner er enestående og giver mulighed for at nyde hendes talent i forskellige sammenhænge.

Du kan booke Cecilia Lindwall som solist, i samarbejde med en pianist eller sammen med Trio Classico for en uforglemmelig musikalsk oplevelse. Hendes stemme vil fortrylle og berige ethvert arrangement, og hun er en ægte skat i den klassiske musikverden.

Cecilia og Trioen kan bookes til både kirkekoncerter, julekoncerter og nytårskoncerter.

Nytårskoncert med Trio Classico

Den festligste nytårskoncert med opera, operette og wienermusik i den smukkeste forening.

Publikum kan forvente at høre velkendte toner, der symboliserer håb, glæde og optimisme for det kommende år. Nytårskoncerter er en skøn tradition, der bringer mennesker sammen for at fejre og reflektere over året, der er gået, og se frem til de gode tider, der venter i det nye år. Det er en festlig og hjertevarm måde at starte året på.

Piaf – En hyldest til sangen og livet.

En skøn forestilling med Piafs mest kendte sange, så som La vie en rose, L’hymne de l’amour, Padam og Non, je ne regrette rien. Cecilia sammen med fire musikere på scenen, kontrabas, violin, akkordeon og klaver som skaber den helt rigtige Pariserstemning.

Alle tiders Mariamusik

Cecilia har med violinist Julie Meile og organist Søren Gleerup Hansen samlet musik fra middelalderen og frem til vores tid, der er skrevet til og om Jomfru Maria. Trioen bevæger os fra Hildegard af Bingen gennem barok, fransk romantik og frem til en helt ny komposition, skrevet til trioen af Bo Lundby-Jæger.

Repertoire

Opera

Puccini: O mio babbino caro
Puccini: Tosca bön
Puccini: Butterfly
Dvorak: Rusalka Sangen til månen

Operette

Lehar: Vilja sangen
Lehar: Meine Lippen sie küssen so heiß
Lehar: Lippen schweigen
Kalman: Czardasfyrstinden

Dansk

Farinelli: Troskab hos manden
Kai Norman Andersen: Musens sang
Den allersidste dans
Stemningsmelodi
Gå med i lunden
Fabricius: Forelsket i København

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

cecilia-lindwall-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører