Cohen i kirken
nils10

Del på de sociale medier

Cohen i kirken - på video

Cohen i kirken - Kirkekoncerter 2021

Koncertforedrag

Mange af Leonard Cohens sange er moderne klassikere og den canadiske digter og sangskrivers poetiske univers en del af mange menneskers kulturelle rygsæk. Hans sange er fortolket af utallige andre kunstnere, og med ”Cohen i kirken” får publikum en ny oplevelse. Karsten Holm og Cohen Trioen fortolker den store mesters sange i en koncertfortælling, hvor poesien flyder frit, og hvor Cohens musik får tilført nye dimensioner.

Det er sange som ”Bird On The Wire”, ”First We Take Manhattan”, ”Tower of Songs”, ”So Long Marianne”, ”Everybody Knows”, ”I’m Your Man” – og mange flere. Sangene kittes sammen af Cohens egne citater og digte, og der er også plads til anekdoter og fortællinger om manden og hans liv.

Fakta om ”Cohen i kirken”. I 2013 lancerede sangeren Karsten Holm og tre musikerkolleger koncertfortællingen ”Cash i kirken”- en koncertfortælling om Johnny Cash. Den storhittede i landets kirker, forsamlingshuse og kultursteder. I januar 2017 havde Karsten Holm og bandet bag ”Cash i kirken” premiere på ”Cohen i kirken”, der i løbet af kort tid opnåede stor efterspørgsel.

Karsten Holm & Cohen Trioen består af: Karsten Holm, vokal og guitar, Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor, Martin Blom, diverse guitarer og kor, Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cohen i kirken, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Cohen i kirken ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Cohen i kirken til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

okt 2022


billede 1

▶︎Sara Grabow

niels5 lile

▶︎Erann DD

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.