Carsten Knudsen
k 1

Del på de sociale medier

Carsten Knudsen - Kirkekoncerter 2021

Carsten Knudsen – en særdeles underholdende og sjov mand

Hvad enten du har siddet i bilen, drukket din kaffe i stuen eller været på arbejde, så har du haft Carsten i øret på et eller andet tidspunkt. Som en af De 3 Nattergale blev han banebrydende for dansk humor. De opfandt sammen The Julekalender, og med deres julekalender-engelsk skabte de et “nyt sprog”, som blev en landeplage.

Carsten kan også kalde sig for en af Danmarks bedste ukulelespillere, og han har optrådt både i Finland og Australien med egne shows og klassiske ukulelekoncerter. Carsten mestrer et multiinstrumentelt univers ledsaget af sang og komik, han er med andre ord musiker, entertainer, komponist og skuespiller i særklasse – pæredansk og en af vor egne. Et show med Carsten Knudsen kan tilpasses ethvert miljø, stor eller lille scene. Carsten når ind i hjertekulen på sit publikum og møder sit publikum i øjenhøjde. På sin helt særegne og meget drengede facon slipper han af sted med næsten hvad som helst.

Carsten Knudsen kan bookes til:

Solo ukulele kirkekoncert
Carsten Knudsen er kendt for at være en af Danmarks bedste ukulelespillere, og udlandet har også fået øje for dette. Carsten har derfor flere gange optrådt på Sibelius Museum i Finland og senest været på en større ukulele turné i Australien. En ukulelekoncert med Carsten Knudsen er en særlig smuk og intim oplevelse. Mulighederne kan være en skøn meditativ koncert med kompositioner af Bach, Grieg, salmer og egne værker eller en mere let folkelig stemt koncert.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carsten Knudsen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Carsten Knudsen ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Carsten Knudsen til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
niels11 lile 1

▶︎Kaare Norge

niels4 lile 1

▶︎Deux Femmes

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.