k 1

Del på de Sociale Medier

Carsten Knudsen

Hvad enten du har siddet i bilen, drukket din kaffe i stuen eller været på arbejde, så har du haft Carsten i øret på et eller andet tidspunkt. Som en af De 3 Nattergale blev han banebrydende for dansk humor. De opfandt sammen The Julekalender, og med deres julekalender-engelsk skabte de et “nyt sprog”, som blev en landeplage.

Carsten kan også kalde sig for en af Danmarks bedste ukulelespillere, og han har optrådt både i Finland og Australien med egne shows og klassiske ukulelekoncerter. Carsten mestrer et multiinstrumentelt univers ledsaget af sang og komik, han er med andre ord musiker, entertainer, komponist og skuespiller i særklasse – pæredansk og en af vor egne. Et show med Carsten Knudsen kan tilpasses ethvert miljø, stor eller lille scene. Carsten når ind i hjertekulen på sit publikum og møder sit publikum i øjenhøjde. På sin helt særegne og meget drengede facon slipper han af sted med næsten hvad som helst.

Carsten Knudsen kan bookes til:

Solo ukulele kirkekoncert
Carsten Knudsen er kendt for at være en af Danmarks bedste ukulelespillere, og udlandet har også fået øje for dette. Carsten har derfor flere gange optrådt på Sibelius Museum i Finland og senest været på en større ukulele turné i Australien. En ukulelekoncert med Carsten Knudsen er en særlig smuk og intim oplevelse. Mulighederne kan være en skøn meditativ koncert med kompositioner af Bach, Grieg, salmer og egne værker eller en mere let folkelig stemt koncert.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

k 1

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører