Bryan Rice
billede 6

Del på de sociale medier

Bryan Rice - Kirkekoncerter 2021

Livet tilsat sang og musik

Med hits som ”No Promises”, ”Breathing” og ”Homeless Heart” er Bryan Rice efterhånden blevet et veletableret navn inden for engelsksprogede popsange. Han har turneret i både ind- og udland og har deltaget adskillige gange i Dansk Melodi Grand Prix – både som solist og sangskriver. Og nu er han så klar til også at fylde de danske kirker med sine smukke sange.

Inspirationen til sangene henter Bryan dybt inde i sig selv, fra sine personlige op- og nedture, hvilket giver sangene et særligt nærvær og fylder dem med nerve.

Sangeren med det smittende positive sind, Bryan Rice, synger sange fra sin 13-årig sang- og musikkarriere og fortæller om sit liv. Desuden inviteres publikum til at spørge ind til livet som sanger såvel som helt almindeligt menneske med op- og nedture.

Den ellers normalt storladne popmusik skæres helt ind til benet og spilles i akustiske versioner, hvor vokalerne og budskabet står endnu stærkere frem, og nærværet er i højsædet, når Bryan og hans musikere åbner op for sluserne.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bryan Rice, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Bryan Rice ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Bryan Rice til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
pic

▶︎Jette Torp

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.