billedestort

Bryan Rice

Med hits som ”No Promises”, ”Breathing” og ”Homeless Heart” er Bryan Rice efterhånden blevet et veletableret navn inden for engelsksprogede popsange. Han har turneret i både ind- og udland og har deltaget adskillige gange i Dansk Melodi Grand Prix – både som solist og sangskriver. Og nu er han så klar til også at fylde de danske kirker med sine smukke sange.

Inspirationen til sangene henter Bryan dybt inde i sig selv, fra sine personlige op- og nedture, hvilket giver sangene et særligt nærvær og fylder dem med nerve.

Sangeren med det smittende positive sind, Bryan Rice, synger sange fra sin 13-årig sang- og musikkarriere og fortæller om sit liv. Desuden inviteres publikum til at spørge ind til livet som sanger såvel som helt almindeligt menneske med op- og nedture.

Den ellers normalt storladne popmusik skæres helt ind til benet og spilles i akustiske versioner, hvor vokalerne og budskabet står endnu stærkere frem, og nærværet er i højsædet, når Bryan og hans musikere åbner op for sluserne.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

billede 6

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører