billedestort

Del på de Sociale Medier

Bryan Rice

Med hits som ”No Promises”, ”Breathing” og ”Homeless Heart” er Bryan Rice efterhånden blevet et veletableret navn inden for engelsksprogede popsange. Han har turneret i både ind- og udland og har deltaget adskillige gange i Dansk Melodi Grand Prix – både som solist og sangskriver. Og nu er han så klar til også at fylde de danske kirker med sine smukke sange.

Inspirationen til sangene henter Bryan dybt inde i sig selv, fra sine personlige op- og nedture, hvilket giver sangene et særligt nærvær og fylder dem med nerve.

Sangeren med det smittende positive sind, Bryan Rice, synger sange fra sin 13-årig sang- og musikkarriere og fortæller om sit liv. Desuden inviteres publikum til at spørge ind til livet som sanger såvel som helt almindeligt menneske med op- og nedture.

Den ellers normalt storladne popmusik skæres helt ind til benet og spilles i akustiske versioner, hvor vokalerne og budskabet står endnu stærkere frem, og nærværet er i højsædet, når Bryan og hans musikere åbner op for sluserne.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

billede 6

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører