Bobo Moreno
bobo moreno 11 bifald e1556698702984

Del på de sociale medier

Bobo Moreno - Kirkekoncerter 2021

- en stemme til kirkens rum

Bobo Moreno har gennem tiden været med i flere bigbands, og derfor er alsidigheden Bobo Morenos varemærke. Gennem tiden har han optrådt med alle tænkelige typer af orkestre og sunget utallige sange.

Bobo er en kær gæst hos landets brassbands, harmoniorkestre og symfoniorkestre. Orkestre som DR UnderholdningsOrkestret, Slesvigske Musikkorps, Prinsens Musikkorps, Livgardens Musikkorps samt en lang række af politi-, post- og jernbaneorkestre har haft Moreno på programmet. De populære nytårskoncerter, der afholdes i januar måned rundt om i Danmark, har ofte Moreno som solist med et repertoire, der spænder fra Benny Andersen over Peter Gabriel til Andrea Bocelli.

Siden slutningen af 1980’erne har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét, der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme.

Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne Salomonsen og D-A-D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange tv-optrædener er det blevet til med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows. Man har endda kunne både høre og se ham i et enkelt afsnit af DR’s Krøniken! Han kan desuden skrive “Kongelig Hofleverandør” på visitkortet efter en tv-transmitteret optræden på Christiansborg i forbindelse med kronprinsparrets bryllup.

The Memphis Boys tog siden Bobo Moreno til sig som deres nye sanger. Sammen indspillede de i 2006 fire numre til en ep, og bandet fløj ham jævnligt til Nashville for at synge med dem, særligt da de i 2007 skulle indskrives i Musicians Hall of Fame & Museum ved en stort anlagt koncert. På scenen var flere af de største amerikanske studiebands, og en håndfuld af de bedst sælgende stjerner, heriblandt Garth Brooks, Vince Gill, Peter Frampton og den fantastiske George Jones – og fra Danmark Bobo Moreno.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bobo Moreno, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Bobo Moreno ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Bobo Moreno til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.