bobo moreno bifald e1556698558271

Del på de Sociale Medier

Bobo Moreno

Bobo Moreno har gennem tiden været med i flere bigbands, og derfor er alsidigheden Bobo Morenos varemærke. Gennem tiden har han optrådt med alle tænkelige typer af orkestre og sunget utallige sange.

Bobo er en kær gæst hos landets brassbands, harmoniorkestre og symfoniorkestre. Orkestre som DR UnderholdningsOrkestret, Slesvigske Musikkorps, Prinsens Musikkorps, Livgardens Musikkorps samt en lang række af politi-, post- og jernbaneorkestre har haft Moreno på programmet. De populære nytårskoncerter, der afholdes i januar måned rundt om i Danmark, har ofte Moreno som solist med et repertoire, der spænder fra Benny Andersen over Peter Gabriel til Andrea Bocelli.

Siden slutningen af 1980’erne har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét, der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme.

Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne Salomonsen og D-A-D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange tv-optrædener er det blevet til med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows. Man har endda kunne både høre og se ham i et enkelt afsnit af DR’s Krøniken! Han kan desuden skrive “Kongelig Hofleverandør” på visitkortet efter en tv-transmitteret optræden på Christiansborg i forbindelse med kronprinsparrets bryllup.

The Memphis Boys tog siden Bobo Moreno til sig som deres nye sanger. Sammen indspillede de i 2006 fire numre til en ep, og bandet fløj ham jævnligt til Nashville for at synge med dem, særligt da de i 2007 skulle indskrives i Musicians Hall of Fame & Museum ved en stort anlagt koncert. På scenen var flere af de største amerikanske studiebands, og en håndfuld af de bedst sælgende stjerner, heriblandt Garth Brooks, Vince Gill, Peter Frampton og den fantastiske George Jones – og fra Danmark Bobo Moreno.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

bobo moreno 11 bifald e1556698702984

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører