Blue Train2

Del på de Sociale Medier

Blue Train

Blue Train er en kvartet, som spiller stemningsfulde og let moderniserede udgaver af danske sange og salmer. Orkesteret har i sine foreløbig 19 år spillet utallige koncerter i kirker over hele landet.

Den akustiske instrumentering giver et intimt, afdæmpet lydbillede, som egner sig specielt godt til kirkerummet. Undervejs i koncerten giver kapelmester Allan Jarmer de enkelte sange et oplysende og underholdende ord med på vejen, ligesom der er tradition for en musikledsaget fællessalme eller to (udvalgt i samarbejde med kirken). Målet er altså at give en stemningsfyldt og oplysende musikalsk oplevelse, som inddrager publikum.

I 2006 udgav Blue Train deres første cd “Under stjernernes stilhed”, opkaldt efter Halfdan Rasmussens digt “Gå stille og tyst gennem verden”. Og i 2017 kom så “Den blå anemone – livspoesi”. Lysten til livet på godt og ondt kaldes “Livspoesi”, og det er temaet for en koncert med Blue Train.

Ud over vore populære koncerter er vi også glade for at tilbyde følgende samarbejdsmuligheder med kirkerne:
De ni læsninger: De ni læsninger udført af børn og/eller voksne fra menigheden, afvekslende med og illustreret musikalsk af orkesteret med udvalgte sange og salmer.
Koncert i samarbejde med børne- og/eller voksenkor: Her er orkesterets normale repertoire udvidet med to-tre sange, som opføres i samarbejde med kirkens børne- og/eller voksenkor.
Musik til gudstjeneste: Orkesteret leverer musikken til en gudstjeneste, planlagt i tæt samarbejde med kirken

Musikerne er: Nynne Lange (sang), Filt Kristensen (blæseinstrumenter), Allan Jarmer (klaver), og Povl Erik Carstensen (kontrabas).

Til dagligt er Nynne præst i Kildebrønde/Hundige Sogn, mens Filt og Allan er organister i henholdsvis Århus og Uvelse på Sjælland. Povl kendes også som blandt andet stand-up komiker og forfatter.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Blue Train400

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører