beatogbroel

Del på de Sociale Medier

Beat&BrøL møder Jesus

Hvordan var Jesus liv?

Sammen med Anders & Morten tager Beat&BrøL deres seje tidsmaskine tilbage til da Jesus blev født og følger ham lige til han dør og genopstår igen.

Hver oplevelse på vejen – fødsel, 12 års påskefest, Zakæus, går på vand og til sidst korsfæstelse og genopstandelse – får en sang med på vejen. Anders og Morten spiller selv alle instrumenter på scenen, så både arme (klaver, bas, guitar, banjo, harmonika og mandolin) og ben (diverse rytmiske fodpedaler) kommer i brug.

Så glæd dig til en underholdende musikalsk tidsrejse med Beat&BrøL møder Jesus.

Koncerten og sangene kan med fordel bruges i et samarbejde med et lokal børnekor, hvor sange, tekster, akkorder og noder kan sendes inden en koncert. En koncert inkl. meet´n greet med de to dukker efterfølgende tager ca. 60 min.

Målgruppen er de 4-9 årige, men kan også bruges som et sjovt indslag til en konfirmand-gruppe.

Beat&BrøL har også 6 andre koncepter (Dinosaurland, Cirkus, Monsterland, Cowboyland, Dyreriget og Odysseus rejse). Dem kan du se HER – (Bemærk du kommer nu over på detforbørn.dk)

Reference

“Det var en fest at have besøg af Beat og Brøl, Anders og Morten, til en børnekoncertgudstjeneste i Brøndbyvester Kirke. “Beat og Brøl møder Jesus” rammer lige plet for aldersgruppen i børnehave til ca. 3. klasse. Sangene bliver hurtigt ørehængere og fungerede rigtig godt til inddragelse af børnekor og minikonfirmander. Udover at levere en underholdende og flot musikalsk fortælling, gav Anders og Morten sig også tid til at snakke med børnene efter koncerten. Kæmpe anbefaling herfra!” – Christa Baadsgaard Mærkedahl, Organist og korleder, Brøndbyvester Kirke 

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

beat broel moeder jesus bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører