Barfod, Kammerer & Molbech
barfod kammerer molbech bifald

Del på de sociale medier

Barfod, Kammerer & Molbech - på video

Barfod, Kammerer & Molbech - Kirkekoncerter 2021

Kom med til en aften fuld af nordiske og keltiske toner, når trioen Christine Kammerer (sang, klaver, guitar, lyre), HC Molbech (fløjte og sang) og Benjamin Barfod (percussion og hang) udfolder deres musikalske fortællinger. En koncert som lukker lytteren ind i et historiefortællende og eventyrligt univers af irske, nordiske og skotske folkesange samt originale kompositioner.

CHRISTINE KAMMERER er en dansk/tysk singer & songwriter og komponist. Hendes univers har dybe rødder i nordiske, irske og skotske klangbilleder, og sangene fremføres med en musicalsangers sans for dramatik, dynamik og storytelling.
I 2019 udgav hun sammen med HC Molbech EP’en ”Gjaldulei” med sit band af samme navn, og i maj 2020 udgav hun sin debut solo EP ”Growing Pains”.

Kammerer er samtidig komponist, forsanger og lyrespiller i folk bandene Gjaldulei og Jotun Revolution. Hun optræder både i Danmark og udlandet og har med sine bands optrådt på festivaller, museer, markeder og for Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

HC MOLBECH er bedst kendt for sine mangeårige karriere inden for det klassiske miljø og middelaldermiljøet herhjemme, som fløjtenist, percussionist og sanger i middelalderbandet Almune og i Götterfunken og Musicantiga. Ydermere spiller han og Kammerer sammen i bandet Gjaldulei.

BENJAMIN BARFOD er en omrejsende og særdeles alsidig musiker og percussionist, hvis indfølte og elegante spil sætter en skaber en meditativ stemning. Barfod har også ved flere lejligheder spillet for dronning Margrethe og hendes familie – han kan næsten kalde sig ”Kongelig hofmusikant”. Barfod spiller bl.a. hang, gubal, sansula, kalimba,tabla, waterphone og de mere ordinære afrikanske og latinamerikanske percussioninstrumenter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Barfod, Kammerer & Molbech, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Barfod, Kammerer & Molbech ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Barfod, Kammerer & Molbech til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.