barfod kammerer molbech bifald

Del på de Sociale Medier

Barfod, Kammerer & Molbech

Kom med til en aften fuld af nordiske og keltiske toner, når trioen Christine Kammerer (sang, klaver, guitar, lyre), HC Molbech (fløjte og sang) og Benjamin Barfod (percussion og hang) udfolder deres musikalske fortællinger. En koncert som lukker lytteren ind i et historiefortællende og eventyrligt univers af irske, nordiske og skotske folkesange samt originale kompositioner.

CHRISTINE KAMMERER er en dansk/tysk singer & songwriter og komponist. Hendes univers har dybe rødder i nordiske, irske og skotske klangbilleder, og sangene fremføres med en musicalsangers sans for dramatik, dynamik og storytelling.
I 2019 udgav hun sammen med HC Molbech EP’en ”Gjaldulei” med sit band af samme navn, og i maj 2020 udgav hun sin debut solo EP ”Growing Pains”.

Kammerer er samtidig komponist, forsanger og lyrespiller i folk bandene Gjaldulei og Jotun Revolution. Hun optræder både i Danmark og udlandet og har med sine bands optrådt på festivaller, museer, markeder og for Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

HC MOLBECH er bedst kendt for sine mangeårige karriere inden for det klassiske miljø og middelaldermiljøet herhjemme, som fløjtenist, percussionist og sanger i middelalderbandet Almune og i Götterfunken og Musicantiga. Ydermere spiller han og Kammerer sammen i bandet Gjaldulei.

BENJAMIN BARFOD er en omrejsende og særdeles alsidig musiker og percussionist, hvis indfølte og elegante spil sætter en skaber en meditativ stemning. Barfod har også ved flere lejligheder spillet for dronning Margrethe og hendes familie – han kan næsten kalde sig ”Kongelig hofmusikant”. Barfod spiller bl.a. hang, gubal, sansula, kalimba,tabla, waterphone og de mere ordinære afrikanske og latinamerikanske percussioninstrumenter.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

barfod kammerer molbech bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører