Aros Guitar Duo
aros guitar duo bifald

Del på de sociale medier

Aros Guitar Duo - på video

Aros Guitar Duo - Kirkekoncerter 2021

Aros Guitar Duo har ét formål, og det er at præsentere og formidle musik personligt og vedkommende.

De udvikler den traditionelle klassiske guitarduo, bl.a. ved samarbejder med komponister om nye værker og ved at initiere nytænkende projekter for at flytte grænser og lege med musikken, kunsten og koncertoplevelsen. Senest præsenterede de værker af danske komponister over et fælles motiv ved intime temakoncerter på 20 danske øer sommeren 2020.

Med en nærmest symbiotisk forbindelse præsenterede de et eminent og dedikeret samspil, hvor det ikke gjaldt om at mase sig frem, men hvor sjælen i musikken fik lov at blomstre i sit eget tempo; både det blide, det filosoferende, det sjove og brillerende flettede sig sammen med markant rytmiske passager og en særlig sprød guitarlyd” – Rachel Einarsson, Jyllandsposten

De gør en dyd ud af, at værkerne, dedikeret til dem, får det antal opførelser de fortjener. Musikken starter på værkstedet sammen med komponisterne, og bliver levende, aktiv sammen med lytteren. Det er i dette møde al musik finder sin egentlige form.

Udover at medvirke i den skabende proces i nutiden, kaster Aros Guitar Duo nyt lys over gamle mesterværker, fra renæssancen til avantgarde-musikkens gennembrud, med egne arrangementer og gennemarbejdede fortolkninger af standardrepertoiret.

Duoen har vundet priser ved nationale og internationale konkurrencer, hvor prisen for bedste opførelse af et nyt dansk værk ved P2-kammermusikkonkurrence i 2017 og 1. pris ved verdens største konkurrence for guitarduoer ved Liechtensteiner Gitarrentage i 2018, kan nævnes.

I kraft af deres mangeårige samspil og udforskning af guitarduoens muligheder, har videhaft glæden af mange positive oplevelser med publikum ved koncerter i både ind- og udland.

Aros Guitar Duo har spillet sammen i over 10 år, i en fælles udvikling siden konservatorie-årene, som afsluttedes med debutkoncert for guitarduoen da de i 2018 debuterede fra solistlinjen for ensembler ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.”

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Aros Guitar Duo, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Aros Guitar Duo ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Aros Guitar Duo til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.