Anne Linnet
niels1 lile

Anne Linnet's links

Del på de sociale medier

Anne Linnet - billederanne 20small 1

Anne Linnet - Kirkekoncerter 2022

En nutidig salmedigter

Anne Linnet har i mange år spillet koncerter rundt i hele landet i vores kirker. ”Der er en særlig koncentration af energi i vores kirkerum, og akustikken er i de fleste kirker superfin. Jeg er kommet til at holde utrolig meget af denne koncertform. Der opstår noget helt specielt, når tilhørerne er så tæt på, og det er stærkt, når folk synger med, og det bliver en oplevelse af fællesskab, af fælles rødder,” udtaler hun. Anne Linnets kirkekoncerter vil det kommende år indeholde både sange, folk kender, såsom ”Barndommens Gade”, ”Forårsdag”, ”Tusind Stykker” m.fl., og de nye salmer, som Anne har arbejdet så længe på. De nye salmer vil blive kopieret og delt rundt, så folk kan få lejlighed til at lære dem at kende og til at synge med. Fællessang er en del af vores traditionsrige kultur, og Anne Linnets familie stammer fra Sønderjylland, så hun er vokset op med sang som en naturlig del af det at være sammen. Anne Linnet håber, man vil tage godt imod de nye salmer, som tager udgangspunkt i alle de følelser og tanker, vi mennesker indimellem har svært ved at rumme.

I 2020 udkommer Linnets koraler, en samling af nye salmer, som Anne Linnet har arbejdet på de sidste mange år. En forsmag på nogle af Linnets koraler kan man få i Kirkesangbogen, et supplement til Den Danske Salmebog, som udkom i foråret 2017 i anledning af jubilæet for reformationen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Linnet, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Anne Linnet ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Anne Linnet til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Szhirley pr foto Ida Wang

▶︎Szhirley

pic

▶︎Jette Torp

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.