Anne Dorte Michelsen

Del på de sociale medier

Anne Dorte Michelsen kirkekoncerter 2018

Akustisk kirkekoncert

Anne Dorte Michelsen har i de sidste år fyldt de danske kirker med smukke salmesange samt egne kompositioner.

Anne Dorte Michelsen er blevet kaldt ”hverdagens blide besynger”. Men hendes pen har også en skarphed, og hendes koncerter spænder fra nænsom inderlighed til livfuld spilleglæde, når hun og hendes musikere tager fat på nogle af Michelsens allerstørste hits som: ”Ud under åben himmel”, ”Bruge og bruges”, ”En lykkelig familie”, ”Før eller siden”, ”Jeg har lagt mine våben” og ”Sig du kan li’ mig”.

Anne Dorte og hendes musikere spiller med stor indforståethed og evner at lade stilheden tale og siden afløse af intenst samspil, der hele tiden sætter ordet i centrum og folder sange og salmer ud, så man hører dem, som var det første gang.

Hvad enten Anne Dorte Michelsen optræder i kirker, kulturhuse eller på større koncertscener, står hendes intime og ligefremme måde at synge på og hendes evne til at formidle sangenes indhold og historier i centrum. Hendes musikere er valgt efter evnen til at kunne lytte sig ind i sangene og spille med omkring ord og melodi.

Ingen Anne Dorte Michelsen koncert går uden om Tøsedrengene, og herfra spiller hun altid nogle af de kendteste sange. Kirkekoncerterne er fortsat i mindre format med duo og iblandet salmer og danske sange fra de to albummer ”Fred hviler over land og by” og ”Så stille som sne”.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Dorte Michelsen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Anne Dorte Michelsen ring til - tlf. 7020 3648

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Anne Dorte Michelsen til din næste kirkekoncert – ring 7020 3648
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.