Anna David
anna david 7 bifald e1560884718403

Del på de sociale medier

Anna David - på video

Anna David - Kirkekoncerter 2021

- forfører sit publikum både musikalsk og visuelt

Anna David drager til efteråret ud på en akustisk kirketurné rundt i hele landet. Du kan se frem til en skøn musikalsk aften med plads til både grin, gråd, humor og seriøsitet. Det bliver dejligt jordnært og publikum kan se frem til at opleve en koncert med både gamle hits og ny musik i et akustisk set-up, samt et par nyfortolkninger af sange der har haft en betydning for Anna.

Anna David har i kraft af sin musik, sit lysende talent, sin smukke soulfulde stemme og sin stærke personlighed placeret sig på musikscenens stjernehimmel. Anna er i det danske land bredt kendt for at være en fremragende live musiker.

Sætlisten indeholder eksempelvis:

sange som ”Når en engel sir’ farvel”, ”Natsværmer”, ”Kun hjertet slår”, ”Tæt På”, ”Chill”, ”Mercy”, ”Baby, I Love You” og mange flere. Det bliver en hjertevarm aften med god energi og en følelse af fællesskab, og hvor Anna David er i øjenhøjde med sit publikum.

Med sig har hun sin kapelmester og pianist Mikael Normark, på guitar og kor Søren Heller og korsangerinde Gry Trampedach.

Anna David elsker

at give publikum den absolut bedste oplevelse, ”Jeg elsker at mødes med mine lyttere live. At stå på scenen og give hver af mine sange det helt rigtige liveudtryk er det bedste jeg ved! Jeg glæder mig helt vildt og har sat barren højt for disse koncerter, hvor jeg vil forføre mit publikum både musikalsk og visuelt”.

Anna David tør vise sine følelser og har en ekstraordinær indlevelse samtidig med, at hun er et ydmygt menneske. Det giver hendes sange og hendes performance en helt enestående dybde. Hun er yderst musikalsk, en fantastisk artist og med hende er den bedste kirkekoncert oplevelse garantereret.

Så glæd jer til en fantastisk aften i magiske rammer med en sublim Anna David og hendes utroligt dygtige musikere!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anna David, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Anna David ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Anna David til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
niels1 lile

▶︎Anne Linnet

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.