Anna Bentholm
Anna Bentholm bifald

Del på de sociale medier

Anna Bentholm - på video

Anna Bentholm - billederAnna Bentholm bifald

Anna Bentholm - Kirkekoncerter 2021

Glem for en stund tid og sted og svøm væk i akustiske klange og smukke harmonier

Siden 2008 har den aarhusianske sangskriver Anna Bell jævnligt kunnet høres i radioen. Hun har nemlig udgivet flere albummer, der alle er blevet spillet jævnligt i radio, tv-programmer og reklamer, og hendes album ”The Sessions” blev udvalgt som Ugens Album på P4 i 2012. Ud over herhjemme i Danmark har Anna Bell også skabt opmærksomhed omkring sin musik i Californien, Memphis og Texas, hvor hun har indspillet albummer og turneret gennem flere år. Sideløbende med artistvirket har Anna skabt sig en en blomstrende karriere som sangskriver for andre artister, og hun har leveret sange til store navne i Tyskland, Japan, Korea, Belgien, Tyskland og Australien.

Anna, der har taget efternavnet Bentholm i brug, arbejder nu på albummet ”Hymns”. Et simpelt og tidløst album, der emmer af integritet og kærlighed til den håndspillede musik. Anna skriver numre af håndværksmæssig og kunstnerisk høj kvalitet, og hendes universelle og vedkommende tekster kredser om det alt nære, det menneskelige og sjælelige i vores liv. Stilen er folk, country og soul, ikke langt fra navne som Amos Lee, Norah Jones og Ben & Ellen Harper.

Sammen med musikerne Lucas Hoang og Sune Pors har Anna fundet stor glæde i at bruge kirkerummet til at dele ud af sit varme og nærværende musikalsk univers. Trioen giver publikum mulighed for at glemme tid og sted for en stund og svømme væk i akustiske klange og smukke harmonier. Repertoiret består af Annas fængende originale numre blandet med klassiske sange som ”I’ll Fly Away”, ”Amazing Grace”, ”Down to the River to Pray” og ”Sanctuary”.

Anna, Lucas og Sune er uddannede på Det Jyske Musikkonservatorium. Som den første i Danmark dimitterede Anna Bentholm i 2017 som kandidat i sangskrivning. Lucas Hoang og Sune Pors er uddannede i henholdsvis sang og guitar.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anna Bentholm, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Anna Bentholm ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Anna Bentholm til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
billede 6

▶︎Bryan Rice

niels13

▶︎Lene Siel

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.