anja-steensig-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Anja Steensig

Anja Steensig er nok stadig bedst kendt fra sine mange år som tv-vært på DR1, DR2, TV2 og TV3. I mere end et årti var hun fast gæst på tv-skærmen og var vært på alt fra DR-sporten og Rent Fup til Anja og BS på afveje og Go´Aften Danmark, men i 2011 forlod hun medieverdenen for at dedikere sig til sit arbejde med Tro og Kærlighed.

I 2019 udgav hun bestselleren “En lille bog til mørke dage – Trøst i tro og kærlighed”, der foreløbig har solgt 11.000 eksemplarer.
Anja Steensig vendte i 2021 tilbage på Radio4 med programmet “Tro på det”.

FRA MØRKE TIL LYS – I TRO OG KÆRLIGHED

Dette særlige arrangement handler om at finde trøst og styrke i troen og om den kærlighedsgave vi alle sammen har adgang til. Formidlet i en kombination af fortællinger, oplæsning og sang / fællessang.

I 2011 blev Anja ramt af en svær depression. En depression der blev starten på en skelsættende rejse ind i troen fyldt med mystiske erfaringer og dybe oplevelser af Guds nærvær.

I det tætteste mørke fandt hun lyset og kærligheden, og opdagede at den kærlighed vitterligt kan hele alt og holde alt. At den er absolut betingelsesløs, og at den altid er til rådighed for alle.

I lyset begyndte inspirationen at strømme, dels i form af ord der blev til bogen “En lille bog til mørke dage – Trøst i tro og kærlighed“. En bog dedikeret til at give mennesker støtte på de svære dage, hvor ensomheden og smerten er størst. Skabt til påmindelse om, hvor elskede vi er, og hvor meget hjælp vi altid har til rådighed, når vi rækker ud og inviterer kærligheden og troen ind.

Og så begyndte salmerne at strømme til hende. Komplette med tekster og melodier.

Så vi skal synge nogle af disse salmer – Anja vil læse højt at bogen, der blev en overraskende bestseller og netop er udkommet i hele den engelsksprogede verden, og hun vil dele fortællinger fra sin rejse fra mørket til lyset.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

anja-steensig-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører