anja-rossau-cover-bifald

Del på de Sociale Medier

Anja Rossau

Sangens magiske kraft….

Anja har i mange år tryllebundet sit publikum med hendes smukke og udtryksfulde sopran. Hun er uddannet operasanger fra The Royal Academy of Music i London og turnerede i en årrække rundt i verden som operasolist. Hun elsker at dele sin sang og synger glad og gerne alle former for sange, ikke kun indenfor den klassiske tradition.

Nu har Anja kastet sin kærlighed og sin stemme ind i religiøse sange fra forskellige genrer og skabt en personlig og nærværende koncert, hvor hun tager sit publikum med ind i hendes eget forhold til tro og musik og hvordan begge kan bringe trøst, lindring og glæde. Sangene bindes sammen af tanker, følelser og oplevelser, der gør udtrykket utroligt stærkt og vedkommende.

Med sin personlige udstråling og hjertevarme tager Anja tilhørerne med ind i sangens magiske verden og giver et pusterum fra en verden, der kan være hård og ubarmhjertig.

”Trøst, lindring og glæde – sangens kraft” bookes som duo sang/klaver, men Anja kan også bookes alene.

“Sang har en magisk kraft til at yde sjælen trøst, lindring og glæde, når vi trænger til det.

Denne koncert trækker på flere forskellige genrer for at sprede det glade budskab om, hvad tro kan gøre af underværker for vores sjæl. Der vil være kendte som ukendte sange spændende fra blidt og inderligt til storslået og medrivende. Alle fremført af operasanger Anja Rossau, der tager os på en rejse ind i troens univers til inspiration, trøst og glæde for publikum. Hun vil undervejs binde sangene sammen ud fra hendes personlige rejse ind i troen.

Om du vælger at alene nyde musikken for musikkens skyld eller du styrkes i din tro er helt op til dig. Lad sangens lys lede dig til det, du har brug for…”

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

anja-rossau-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører