munch

Del på de Sociale Medier

Anders Munch

Langt de fleste danskere elsker Kim Larsens sange – børn som gamle. Det er ikke nødvendigvis kirken, vi forbinder Kim Larsen med. Måske tænker vi, at hans sange passer bedre til værtshuset, koncertsalen eller bilradioen.

Kim Larsen var om nogen folkets sanger, og netop derfor krydser han konstant de temaer, som optager os almindelige mennesker – kærligheden, livet, skønheden og evigheden – og det er spørgsmål, som også optager os alle, når vi besøger kirken, og som jo netop danner ramme om livets store øjeblikke fra fødsel til død.

Oplev en anderledes og nærværende koncert, der kommer indunder huden på kirkegængerne.

Med historier og toner fra Kim Larsens lange musikerliv. – Og ikke mindst anekdoterne han blev kendt for. Musiker Anders Munch krydrer koncerten med kendte som mindre kendte sange fra Kim’s enorme repertoire.

Anders Munch sætter stor pris på den “rene vare”. Med dynamik, intensitet og respekt for musikkens traditioner, leverer Anders et alsidigt program. Både egne sange, Gasolin’s og Kim’s sange bliver foldet ud under koncerten og giver et varmt indblik i Kim’s glæde for musikken.

Sanghæfter med Kim Larsens sange bliver udleveret til publikum.

Sagt om Anders Munch

Lørdag den 25. januar havde vi Kirkedag i Vestervang Kirke i Viborg – med overskriften ”Som en strejf af en dråbe, fik vi lov til at håbe”. Dagen skulle handle om det skrøbelige menneskeliv. Vi begyndte med at høre Frederik Lindhardt holde foredrag om forholdet til sin Alzheimers-syge far.
Over middag var det SÅ fint at få sat både ord og MUSIK på livets skrøbelighed med Kim Larsens fine sange. Anders Munch og Klaes Gren havde med stor omhu valgt Kim Larsen-sange til vores tema. Dygtigt fremført. Det blev både rørende, stærkt og opløftende. Til slut fik vi alle lov til at synge med på Papirsklip” – Karen Stubkjær, sognepræst i Vestervang

Anders Munch og Klaes Lindgren leverede en forrygende kirkekoncert hos os. Sangene blev fremført med stor indlevelse og respekt for kirkerummet. Det var intimt, nærværende og rørende, og man kunne let mærke Kim Larsens stemme og person i musikken og i de ledsagende anekdoter. En god blanding af kendte hits og mere ukendte sange fra Larsens store sangskat gav en aften, hvor genkendelsens glæde og overraskelsens fryd gik hånd i hånd.” Peter Fischer-Nielsen, Sognepræst i Højbjerg & Elsborg, Stiftspræst for Kirken i Verden, Viborg Stift

Vi var sådan set ikke i tvivl, da vi tilbage i foråret bookede Anders Munch, men at vi kunne sælge billetterne på under en uge, havde vi ikke regnet med!
Energifyldt og lækker koncert – stort set alle sad skiftevis med lukkede øjne og nød eller klappede i takt! En oplevelse og skøn stemme, der fyldte vores smukke kirke! Vores holdning er, at vi skal bruge kirkerummet og det skal vi da lige love for, at vi gjorde! Herfra tak for oplevelsen Anders !!!!” – Betina Zøllner, Melby Menighedsråd

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

ander munch bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører