Anders Munch
anders-munch-bifald

Del på de sociale medier

Anders Munch kirkekoncerter 2020

- Tak for sangen
Anders Munch's historie om Kim Larsen

Oplev en anderledes og nærværende koncert, der kommer indunder huden på kirkegængerne.

Med historier og toner fra Kim Larsens lange musikerliv. – Og ikke mindst anekdoterne han blev kendt for. Musiker Anders Munch krydrer koncerten med kendte som mindre kendte sange fra Kim’s enorme repertoire.

Anders Munch sætter stor pris på den “rene vare”. Med dynamik, intensitet og respekt for musikkens traditioner, leverer Anders et alsidigt program. Både egne sange, Gasolin’s og Kim’s sange bliver foldet ud under koncerten og giver et varmt indblik i Kim’s glæde for musikken.

Sanghæfter med Kim Larsens sange bliver udleveret til publikum.

Sagt om Anders Munch

“Lørdag den 25. januar havde vi Kirkedag i Vestervang Kirke i Viborg – med overskriften ”Som en strejf af en dråbe, fik vi lov til at håbe”. Dagen skulle handle om det skrøbelige menneskeliv. Vi begyndte med at høre Frederik Lindhardt holde foredrag om forholdet til sin Alzheimers-syge far.
Over middag var det SÅ fint at få sat både ord og MUSIK på livets skrøbelighed med Kim Larsens fine sange. Anders Munch og Klaes Gren havde med stor omhu valgt Kim Larsen-sange til vores tema. Dygtigt fremført. Det blev både rørende, stærkt og opløftende. Til slut fik vi alle lov til at synge med på Papirsklip” – Karen Stubkjær, sognepræst i Vestervang

Vi var sådan set ikke i tvivl, da vi tilbage i foråret bookede Anders Munch, men at vi kunne sælge billetterne på under en uge, havde vi ikke regnet med!
Energifyldt og lækker koncert – stort set alle sad skiftevis med lukkede øjne og nød eller klappede i takt! En oplevelse og skøn stemme, der fyldte vores smukke kirke! Vores holdning er, at vi skal bruge kirkerummet og det skal vi da lige love for, at vi gjorde! Herfra tak for oplevelsen Anders !!!!” – Betina Zøllner, Melby Menighedsråd

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Munch, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Anders Munch ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Anders Munch til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
Trio Elegié

▶︎Trio Elegié

zenobia-bifald

▶︎Zenobia

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.