Anders Gøttsch
image1 copy 1

Del på de sociale medier

Anders Gøttsch - billederIMG 1056 1

Anders Gøttsch - Kirkekoncerter 2022

Hvor findes lykken?

Anders Gøttsch og hans enestående trio byder indenfor i Guds hus til en koncert i absolut særklasse.

Koncerten udfolder sig i egne fortolkninger af alt fra Ray Charles og Bee Gees til ærkedanske N.F.S. Grundtvig og Povl Dissing. Musikken er stærkt krydret med blues, jysk lune og fortællinger om livets op- og nedture, hvori vi forhåbentlig sammen med publikum vil finde lykken i løbet af aftenen.

Anders Gøttsch har for længst sat markante aftryk på de skrå brædder, og han kunne i 2016 fejre 25 års jubilæum i underholdningsbranchen. Han blev første gang landskendt, som ”det syngende postbud” fra Vejle, da han indtog sejrsskamlen i TV 2’s talentshow Scenen er din. Han har lagt sangstemme til mange publikumssucceser landet over; både på tv, teatre og som frontmand i diverse orkestre.
Anders har en unik evne til med sin stemme at frembringe varme i musikken, så den kryber helt ind under huden og banker hjertet på plads.

Anders Gøttsch akkompagneres sandt at sige af et stjernebesat hold af musikere.

Guitaristen Jarl Strømfeldt er oplært af selveste Knud Møller (guitarist i Johnny Madsen Band) samt været elev ved Per Christian Frost (guitarist i Gnags). Der er ingen grænser for Jarls musikalske talent. Han spiller indfølt på sine guitarer med egen genkendelig identitet i både form og i lyd.

Pianisten Peter Edelmann er, som efternavnet antyder, født ind i musikken. Peter spiller blændende på alle former for tangenter; klaver, orgel og harmonika, og fantastiske korstemmer lægger han også til. Peter har bl.a. spillet med Ivan Pedersen (Backseat), Kim Schwartz, Sascha Dupont, Søren Sætter-Lassen, Peter Mygind og Peter Belli.

Hvorfor netop booke Anders Gøttsch Trio til en kirkekoncert?

Anders Gøttsch Trio vender op og ned på den traditionelle koncertform. Kræsne ører mættes med unikke musikalske fortolkninger, der sender publikum hjem med en indre glæde og en lille souvenir til eftertænksomhed.

Forstærket af kirkes fantastiske akustik vil denne musikoplevelse stå klart i enhver erindring længe efter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Gøttsch, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde nedenstående formular. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Anders Gøttsch ring til - tlf. 7026 0100

▶︎ Se alle vores kunstnere

Book Anders Gøttsch til din næste kirkekoncert – ring 7026 0100
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
pic

▶︎Jette Torp

niels12

▶︎Kurt Ravn

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.