anders-blichfeldt-cover1-bifald

Anders Blichfeldt

I Anders Blichfeldts indre univers har der altid været musik, og musikken fylder til tider det hele. Det er i disse perioder og i dette kreative rum, at ny musik opstår – den musik og det udtryk, der senere finder sin vej til os som modtagere.

Musikken er et grundstof i Anders og gennem musikken oplever Anders verdenen. I hans musik udtrykkes glæde, smerte, sorg, håb, og kærlighed.  En sang eller melodi kan vække alle slags følelser i os. Hører man en sang man kender vækkes minder …og sorg eller melankoli kan pludselig overvælde os. Andre gange gør melodier os lykkelige og vi får  lyst til at danse og feste.

Kirken har altid brugt musik, både til at løfte os op mod det guddommelige, og til at holde os fast i det jordiske. Anders sætter de forskellige typer kirkemusik op mod hinanden på en sjov og let forståelig måde.

I løbet af Anders’ kirkekoncert får vi hans bud på, hvad det er musik kan.  Vi får historier fra Anders’ liv, historierne bag nogle af de mange sange Anders har skrevet, herunder eksempler på de sange der har hjulpet ham gennem  både gode og svære tider.

Musikalsk foredrag

Anders Blichfeldt giver historien bag de mange hits og man indvies i en helt speciel verden, som de fleste ellers kun kender gennem medierne.

Foredraget er en rejse, som tager udgangspunkt i de begivenheder, der førte til hans liv som musiker. Man hører om opturene og nedturene, sorgerne, glæderne, venskaberne og kærligheden. Kom med ind i komponistens værksted. Ærligt og humoristisk fortalt.

Anders Blichfeldt er en populær foredragsholder, med masser af erfaring, som altid får gode tilbagemeldinger.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

anders-blichfeldt-bifald

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører