andalucia spirit bifald

Del på de Sociale Medier

Andalucia Spirit

1. Skabelsen – En levende Fortælling/Koncert

Med udgangspunkt i bibelens skabelsesberetning fortolker Mette Soraya Svane og Jens Viggo Fjord med ord, dans, musik og sang.

Tilskueren tages med på en rejse, hvor man undervejs kan danne sine egne billeder og refleksioner over temaet skabelse, orden og kaos. At vi er til – at jorden blev skabt – kan være svært at forstå og fatte. Skabelsesberetningen giver sit bud på, hvordan det gik til. En smuk beretning om Guds skaberværk, der giver plads til tanker over livets mysterium.

Musikken til forestillingen er egne kompositioner. For f.eks. konfirmander og voksne.

(Varighed: ca. 50 min.)

 

2. Andalucia Spirit – Flamenco/Orientalsk musik og dans

Rafael Molina (Spansk Roma sang), Jens Viggo Fjord (Flamenco guitar DK), Mette Soraya Svane(Dans-sang-guitar DK) og Jiji Alma (Percussion, Spansk) tager publikum med på en forrygende rejse inspireret af deres liv med musik og dans. Rafael synger lige ind i hjertet. Det er en oplevelse med flamenco, spirit og orientalsk inspiration.

Smuk dans og musik for sjælen. For større børn/voksne.

Mette Soraya Svane er fortæller, danser, musiker. Artist/Kultur medarbejder i KBH´s kommune på biblioteker og kulturhuse. Har studeret dans og musik i mange Mellemøstlige lande og Central Asien.

Jens Viggo Fjord har boet i Brasilien og Sevilla/Spanien flamencoens vugge. Har studeret musikken og kulturen bag. Har udgivet flere CD´er og skrevet ”Flamenco – Poesi og Passion”. Udkommer snart med en bog om historien bag flamencoen. Seneste CD er indspillet i Argentina.

(Varighed: ca. 1 time)

 

3. Nordisk/Arabisk – NordArab – Musik over Grænser

Arabiske gamle andalusiske sange får ny dansk tekst inspireret af melodien, danske Carl Nielsen bliver spillet på oud (den arabiske ”guitar), gamle danske folkeviser bliver nyfortolket og instrumenteringen er arabisk . Kort sagt  NordArab prøver at fortolke nordiske/arabiske rødder på en ny måde.

Med udgangspunkt i både den MellemØstlige og den nordiske sang/melodi skat. Der spilles både på vestlige og arabiske instrumenter. Desuden indgår gruppens egne kompositioner.

Ideen bag samarbejdet er kulturudveksling og gensidig inspiration – respekt for hinandens rødder. Noget nyt opstår i mødet. Smuk Orientalsk dans ledsager udvalgte numre.

Bilal Irshed  – Oud , percussion, komponist Bosat i DK – palæstinensiske rødder. Leder af Bilal Trio – spiller i Middle Peace Orkester – leder af projekt Global Tunes mm.

Yasar Tass – Saz, vocal, percussion, komponist Bosat I DK – kurdiske rødder.Spillet i bl.a. Caravan Trio, Oriental Mood og Tajuku  – spillet med Infernal og Outlandish

Mette Soraya Svane – Vocal, guitar, percussion, danser, komponist. Arbejder som artist/kulturmedarbejder i KBH´s kommune. Spiller også i Andalucia Spirit, gruppen Tatanka og som solist. Har studeret dans/musik i flere Mellemøstlige-Central Asiatiske lande.

Mohammed Sultan – percussion, darbouka/cajon – Jordanske rødder – spiller endvidere med gr. Nour

 

4. Trommernes Rejse – For børn 4-9 år og forældre

Kom med på en rejse ud i verden og rytmernes univers med Marco, Fernando, Yeziel og Mette. Vi følger en lille indisk piges færd gennem forskellige lande, så som Indien, Grønland, Cuba, Australien, Latinamerika, Mellemøsten og Afrika. Børnene inddrages på forskellig vis og lærer en masse forskellige rytmer at kende. I koncerten indgår egne og traditionelle musik numre. Gruppen Tatanka har lang erfaring med koncerter for børn og elsker samspillet der opstår.

Fernando Gabriel Massino Argentinsk percussionist, bosat i Danmark siden 2007. Har en bachelor i verdensmusik med fokus på crossover mellem argentinsk og nordisk folkemusik fra musikakademiet i Malmö, Sverige.

Marco Martiri Guitarist og sanger. Spiller musik for børn og laver børneteater, er sangskriver, dukkemager og laver musikvideoer.

Mette Soraya Svane Historiefortæller, danser og musiker. Har arbejdet med verdensmusik i mange år. Udgivet ”Jordklode Sange” med egne børnesange. Artist/Kulturmedarbejder i Københavns kommune – Spiller i NordArab og Andalucia Spirit.

Yeziel Lazo Cubansk percussionist, bosat i Danmark siden 2014 – Spiller med bandet Cuban Invention og Andalucia Spirit

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Mette Soraya Svane roedt skoert e1603279584776

Find billetter til din næste koncert her

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører