Tlf. 7026 0100

zindy-laursen-cover-bifald

Zindy Laursen

Glæd jer til en uforglemmelig musikalsk oplevelse fyldt med åndelighed og musik, når Zindy, som noget helt nyt, indbyder til hendes hjertevarme kirkekoncerter. Zindy er kendt for hendes power vokal præstationer og nærvær og spreder glæde i hele kirkerummet.

Zindy fandt for 3 år siden sin biologiske far i USA og har efter hun har fundet sine afro-amerikanske rødder, optrådt adskillige gange i gospel kirkerne, rundt omkring i Louisiana. Hun er nu vendt hjem til Danmark med en nyfunden inspiration.

Zindy elsker at formidle glæde og samhørighed og hendes mission er, at bringe håb og inspiration til publikum med hendes stemme og musik.

Book en af årets flotteste kirkekoncerter, hvor Zindy spreder åndelighed og glæde i hele i kirkerummet.

Repertorie

Zindys repertoire spænder vidt og bredt, men tager udgangspunkt i den afro-amerikanske gospel sangbog af kendte gospel klassikere. Og tro mod gospel ånden, indbyder Zindy til fælles sang, så hendes koncerter bliver et samspil med publikum.

Live optræden

Oplev Zindys inspirerende kirke koncerter, hvor hendes stemme og personlighed skaber et rum af åndelig og nærvær. Sammen med hendes pianist, vil de skabe et sjæleligt rum, fyldt med høj energi og glæde.

Om Zindy

Zindy Laursen er en kendt dansk sangerinde, der med over 2 millioner solgte plader, stadig elsker at synge og bringe glæde, positivitet og sjælelighed til hendes optrædener. Zindy brød igennem med bandet ”Cut’N’Move, hvor de lå top-10 på hitlisterne over hele verden. Hun er også kendt fra Zindy Kuku Boogaloo, hvor hun fortolkede ”soul” sjæle musik til millioner af seer hver uge i tv-showet ”Venner for livet”. Zindy har turneret over hele verden og spillet for tusindvis af mennesker, men på trods af det, er det vigtigste stadigvæk nærværet med publikum, som betyder allermest for hende.

Hendes håb er, at bringe hendes amerikanske gospel ophav til Danmark og sprede budskabet om tro og samhørighed. Zindy er selv kristen og har været troende hele hendes liv.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Zindy Laursen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
zindy-laursen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere