zenobia-cover-bifald

Zenobia

Træd ind i en fortryllende verden skabt af Zenobia, hvor tre musikalske sjæle, vokset op i det jyske hjerte ved Egtved, forener traditionel dansk sangskat med en unik fusion af argentinsk tango og dansk folkemusik. Denne magiske trio, bestående af Louise og Charlotte (søstre) samt Mette Kathrine, har erobret den danske musikscene og internationalt terræn med deres forførende fortolkninger og en udforskende lyst til at forny og skabe.

Baggrund:

Zenobia har fortryllet lyttere med fire bemærkelsesværdige albums, herunder det Danish Music Award-nominerede ‘Midnat’ (2008), ‘I vintermørkets hal’ (2010), ‘Fra Fynske Kyster – Zenobia spiller Carl Nielsen’ (2013) og jubilæumsalbummet ‘Blot en ild’ (2017). Trioens mangfoldighed stråler gennem argentinsk tango, dansk folkemusik og smukt nyskabt musik, og deres evne til at transformere velkendte toner til deres egne skaber en unik musikalsk oplevelse.

I anledning af deres 10-års jubilæum præsenterede Zenobia ‘Zenobia Sangbogen’, en musikalsk skat indeholdende 20 nye sange med Zenobias melodier. Sangbogen hylder traditionen med klassiske tekster i nye melodiske klæder, inklusive nyskrevne vers af Benny Holst og Martin Rauff-Nielsen. Med Erik Sommer som arrangør skaber sangbogen nye flerstemmige korarrangementer og er en hyldest til både tradition og nyskabelse.

Zenobia har turneret med stor succes i Danmark, på Færøerne, Grønland og i Tyskland siden 2007. Deres internationale profil har styrket deres mission om at bevare og udforske den danske sangskat. Kirker, kulturhuse, højskoler, forsamlingshuse, skoler og festivaler har alle været ramme om trioens magiske musikalske rejse.

Repertoire:

Louise, Charlotte og Mette Kathrine, opvokset i Egtved-området i Jylland, deler ikke kun en musikalsk passion, men også en dyb forankring i den danske visetradition. Søstrene Louise og Charlotte har musikalske rødder fra barndommen, og Mette Kathrine lærte folkeviser af sin mor. Deres fælles opvækst og musikalske rejser har formet Zenobia til det professionelle og nyskabende ensemble, det er i dag.

Oplev Zenobia i en kirkekoncert, hvor de vækker den danske musikarv til live og skaber en magisk atmosfære gennem deres hjertevarme fortolkninger og musikalske nyskabelse. En rejse, der hylder fortiden og omfavner fremtiden med kærlighed til tonerne og forståelse for det enestående i dansk musik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Zenobia er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
zenobia-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere