Valdemar-villads-taya-cover-bifald

Villads, Valdemar & Taya

Gør dig klar til en uforglemmelig kirkekoncert med den talentfulde trio Villads, Valdemar og Taya! Disse tre enestående musikere bringer en unik blanding af virtuositet og lidenskab til scenen, og deres samspil vil fortrylle og begejstre dit publikum.

Brødrene Villads og Valdemar Littauer Bendixen har været fascineret af musik siden barndommen og begyndte at udforske violinen i en tidlig alder. Efter en intens musikuddannelse, der førte dem fra Sverige til Berlin og videre til Det Kgl. Musikkonservatorium i København, er de nu to af landets mest talentfulde violinister. Deres musikalske rejse har taget dem til scener over hele verden, og deres tekniske færdigheder og lidenskab for musikken vil skinne igennem under koncerten.

Sangtalentet Taya Lukashova, der har været en integreret del af trioens koncertprogram siden 2018, tilføjer en ekstra dimension til forestillingen med sin forførende stemme og dybe musikalitet. Med en baggrund i operasang og en imponerende karriere, der allerede inkluderer optrædener på DR1 og TV2, bringer Taya en unik energi og udtryk til trioen.

Sammen vil Villads, Valdemar og Taya skabe en stemningsfuld og magisk aften i kirken. Med et varieret repertoire, der spænder fra klassiske stykker til rytmisk musik, vil de transportere publikum gennem en følelsesmæssig rejse fyldt med smukke melodier og dybtfølte tekster.

Så kom og oplev en koncertoplevelse ud over det sædvanlige med Villads, Valdemar og Taya. Book dem til din kirkekoncert og skab en mindeværdig aften fyldt med musikalsk ekspertise og magi!

Repertoire

  • A. Vivaldi / AC/DC : Foråret fra de fire årstider, 1. Sats / Thunderstruck
  • J. Gade: Tango Jalousie
  • J. Massenet: Meditation fra Thaïs
  • A. Vivaldi: Sommeren fra de fire årstider, 3. sats
  • svensk folkemelodi : Gånglåt från Äppelbo
  • G. Bizet: Habanera fra Carmen
  • E. Grieg: Solveigs Sang fra Peer Gynt
  • F. Schubert: Ave Maria
  • H. Wieniavski: Caprice No. 4 for to violiner
  • og mange flere.
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Villads, Valdemar & Taya er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Valdemar-villads-taya-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere