Tlf. 7026 0100

vedel-thomsen-cover-bifald

VEDEL/THOMSEN

Danske viser & Evergreens

Otto Francker, Sebastian, Bent Fabricius Bjerre, Sanne Salomonsen, Sneakers, Anne Linnet, TV•2, Søs Fenger, Halberg/Larsen, News – Listen af personligheder, der gennem tidenerne har indprentet sig i danskernes bevidsthed gennem tiden, er lang.

Denne koncert er en hyldest til den musik, der er har opnået noget af det største overhovedet, nemlig at komme på det landkort, der opridser af vores fælles opfattelse af dansk kulturarv. Repertoiret er nøje udvalgt, og sangene er desuden blevet krydret med et jazzet twist, og vil derfor blive præsenteret på en måde, man ikke har hørt dem før.

Duoen består af

Amanda Thomsen er professionel sanger, sangskriver og artist. Hun har medvirket som sanger i TV-shows på DR1 og TV2 og har siden sine helt tidlige teenageår spillet livekoncerter med velkendte musikere fra ind – og udland; Niels Lan Doky, Brian McKnight, Debbie Sledge, Marie Carmen Koppel, Mathias Heise, Dave Weckl, Jeff ‘Tain’ Watts m.fl.

Amanda har hurtigt markeret sig som en af de stærke stemmer i dansk musik, og har trods sine unge alder turneret i mange dele af verden, hvor hun blandt andet har optrådt på The Blue Note Tokyo, Nationalmuseet, Aarhus Musikhus, NIMB og The Standard Jazz Club. Hun er signet sangskriver på publishment GLMusic, hvor hendes sange har fået succes i hele verden men særligt i Korea og UK.
Under kunstnernavnet AYA MAI, udgiver Amanda sin egen musik. Hun har senest optrådt som support for Novo Amor (UK), på hans europæiske turné.

Frederikke Vedel er uddannet skuespiller/sanger fra Den Danske Scenekunstskole, og har spillet diverse hovedroller på den danske musicalscene: Skønheden og Udyret, Ghost, American Idiot, Mamma Mia, Hurra For De Blå Husarer m.fl.
Som sanger og solist er hun involveret i flere projekter med Benjamin Koppel, Promenadeorkestret, Odense-, Aalborg- og Sønderjyllands Symfoniorkester samt Danmarks Underholdningsorkester, Jysk Underholdningsorkester og Tivoli Late Night Orchestra.

Frederikke har i mange år arbejdet som signet sangskriver (TG-Management, Gl Music), hvor hun har skrevet musik til andre kunstnere, TV-shows og serier. De senere år har hun fokuseret på sin egen musik.

Med pianist Johann Gustav.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på VEDEL/THOMSEN er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
vedel-thomsen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere