Tlf. 7026 0100

ungklang-cover-bifald

Ungklang

Vokalensemblet Ungklang er et kunstnerisk fællesskab bestående af 9 klassisk kor-trænede unge kvinder. De har en baggrund som sangere i DR Pigekoret og har været sammen siden 2020. Gennem årene har gruppen optrådt med klassisk kormusik ved en række forskellige lejligheder og arrangementer.

Blandt deres samarbejdspartnere finder man navne som Signe Lykke, Pernille Sejlund, Mads Granum og Ida Auken, blandt andre.

Ungklangs kunder spænder bredt og inkluderer Dansk Industri, Thorvaldsens Museum, TV2, Mejeriforeningen, DR, Kristeligt Dagblad, Frederiksberg Festspil, Højskoleforeningen, Rudolph Care og mange flere.

Ungklang stræber efter at udfordre den traditionelle opfattelse af, hvad klassisk korsang indebærer, og derfor henvender de sig til et varieret publikum og optræder på forskellige platforme. Deres alsidige projekter afspejler Ungklangs ønske om at bryde med konventionerne inden for korsang og skabe noget unikt. I deres fællesskab udnytter de deres individuelle styrker til at skabe et stærkt og særegent udtryk. Dette fælles udtryk bærer præg af Ungklangs fælles musikalske opvækst og professionelle tilgang til musikken.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ungklang er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
ungklang-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere