Tlf. 7026 0100

ulla-vejby-jesper-braae-madsen-cover-bifald

Ulla Vejby og Jesper Braae Madsen

Budbringerens Fodtrin – en fortælling i musik og ord

Oplev dybden af spirituel musik og inderlige budskaber gennem duoen Ulla Vejby og Jesper Braae Madsens koncertforedrag “Budbringerens Fodtrin.” Denne unikke oplevelse kombinerer Ulla Vejbys guddommelige sopran og Jesper Braae Madsens dygtige guitarspil med inspirerende fortællinger, der udfolder sig som budbringerens fodspor, der krydser gennem kirkerummets hellige atmosfære.

Duoen skaber en atmosfære af hellighed, hvor hver tone og hvert ord synes at svæve i kirkerummet som budbringere af en guddommelig fortælling. Ulla Vejbys stemme, ledsaget af Jesper Braae Madsens følsomme guitarspil, indkapsler en stemning af inderlig ro og åndelig refleksion.

Baggrund:

“Budbringerens Fodtrin” er ikke blot en koncert; det er en spirituel rejse, skabt af Ulla Vejby og Jesper Braae Madsen. Denne duo repræsenterer en forening af musik og ord, der stræber efter at berøre sjælen og vække åndelig refleksion i hjertet af kirkekoncerter.

“Budbringerens Fodtrin” er ikke kun en musikalsk oplevelse, men også en fortælling om åndelige rejser og guddommelige budskaber. Gennem inspirerende fortællinger kaster duoen lys på budbringere fra forskellige kulturer og tider, og hvordan deres fodspor kan efterlade en varig indvirkning på sjælen.

Repertoire:

Duoen præsenterer et nøje udvalgt repertoire, der omfavner både klassiske kirkemusikværker og moderne kompositioner. Hver sang og hvert musikstykke er kurateret med omhu for at væve sig sammen med fortællingerne og skabe en sammenhængende fortælling.

Liveoplevelser:

Oplev “Budbringerens Fodtrin” live i kirken, hvor duoen inviterer publikum til at følge med på denne åndelige rejse. Kirkekoncerterne bliver til hellige øjeblikke, hvor lytterne fordybes i musikkens og fortællingens magi. Ulla Vejby og Jesper Braae Madsen skaber et rum for refleksion, meditation og åndelig forbindelse.

“Budbringerens Fodtrin” er mere end en koncertforedrag; det er en sjælelig oplevelse skabt af Ulla Vejby og Jesper Braae Madsen. Deres indflydelse strækker sig ud over kirkekoncerternes grænser og ind i hjerterne hos dem, der søger åndelig opfyldelse. Med et blik rettet mod fremtiden vil duoen fortsætte med at dele denne hellige fortælling gennem musik og ord, og inspirere til dybere åndelige forbindelser.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ulla Vejby og Jesper Braae Madsen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
ulla-vejby-jesper-braae-madsen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere