Tlf. 7026 0100

trine-gadeberg-cover-bifald

Trine Gadeberg

Trine Gadeberg har en dyb kærlighed til at skabe stemningsfulde koncerter i kirker, hvor hun gennem mange år har beriget publikum med store musikalske oplevelser i varme og indbydende omgivelser. Akkompagneret af de talentfulde musikere Ebbe Ravn på keyboard og Jørgen Heick på trompet, trommer og keyboard, leverer hun koncerter med et bredt spænd i både repertoire og musikalske arrangementer.

I Trine Gadebergs koncerter kan I forvente en unik blanding af klassiske perler som Andrew Lloyd Webbers “Pie Jesu” og den hjertevarme “Amazing Grace”, sammen med danske salmer og sange, der passer til årstidens skiften. Fra nyere hits som “You Raise Me Up” til klassiske julesange som “Dejlig er jorden” og “Glade Jul”, vil I blive taget med på en musikalsk rejse fyldt med både velkendte favoritter og skjulte perler.

Ved julekoncerter udvides repertoiret med en række klassiske julemelodier såsom “Oh Holy Night”, “Ave Maria” og “Nu tændes tusind julelys”, der alle indfanger den særlige magi ved julehøjtiden.

Trine Gadeberg og hendes musikalske ensemble skaber en atmosfære af inderlig glæde og indre ro, der rammer hjertet og sjælen hos publikum. Book Trine Gadeberg til jeres næste kirkekoncert, og lad jer fortrylle af hendes smukke stemme og fortryllende musikalske univers.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trine Gadeberg er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Trine-Gadeberg-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere