Tlf. 7026 0100

toner-fra-himlen-cover-bifald

Toner fra Himlen

Lad os tage et nostalgisk dyk ind i musikkens verden med en hyldest til en af Danmarks mest elskede komponister, Bent Fabricius-Bjerre. Med et line-up bestående af den talentfulde pianist Bjarne Pilegaard og den alsidige sangerinde Pernille Woller, er denne 2×40 minutters koncert ikke bare en musikalsk oplevelse, men en rejse gennem et liv fyldt med uforglemmelige melodier og personlige anekdoter om mesteren selv.

Pernille Woller bringer en imponerende vifte af musikalske genrer til bordet, fra lettere klassisk og dyrebare stykker af den danske sangskat til jazz og pop, hendes stemme favner bredt og inviterer publikum ind i musikkens mangfoldige univers. Bjarne Pilegaard, der har fundet inspiration i Bent Fabricius-Bjerres værker igennem de sidste 50 år, vil med flygel eller el-piano alene på scenen fortælle og spille sig gennem aftenen, understøttet af det virtuelle “The Roland Orchestra” for de øjeblikke, hvor musikken kræver et fuldt orkester.

Koncerten med Toner fra Himlen, vil være en samling af Bent Fabricius-Bjerres uforlignelige kompositioner, hvor klassikere som “Alley Cat”, temaet fra “Matador”, “Duerne Flyver” og mange andre vil blive spillet. Men det stopper ikke her; også de mindre kendte perler vil finde vej til publikums ører, hvilket sikrer en aften fyldt med opdagelser og genopdagelser af musik, der har sat sit uudslettelige præg på dansk musikkultur.

Denne koncert er en unik mulighed for at opleve musikken og historierne om en mand, hvis værker har berørt og begejstret generationer. Det er en aften, hvor nostalgi og moderne fortolkninger mødes i en perfekt harmoni, og hvor publikum inviteres til at fejre arven fra en af Danmarks største musikalske skikkelser.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Toner fra Himlen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
toner-fra-himlen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere