Tlf. 7026 0100

toner-af-guld-cover-bifald

Toner af Guld

Glæd jer til en enestående kirkekoncert med Toner af Guld, hvor I inviteres med på en musikalsk rejse gennem tidens guldalder. Som en erfaren duo med ni års koncerterfaring hver for sig, byder de på en uforglemmelig aften fyldt med toner, der rammer hjertet og sjælen.

Deres mest populære koncertforedrag, “Matador i ord og toner”, er en unik oplevelse, der forener musik og fortælling. I løbet af to sæt á 45 minutter tager duoen jer med tilbage til perioden 1929-1947 med en bred vifte af numre fra operette til jazz og revy. Små anekdoter og fortællinger væver sig ind imellem musikken og skaber en stemning af ægte nostalgi og charme.

Toner af Guld har begejstret publikum ved kirke- og sognekoncerter over hele Danmark, fra Jylland til Fyn og Sjælland, og de er klar til at bringe deres musikalske magi til netop jeres kirke. Med duoens legende lethed og dybe intensitet vil de tage jer med på en rejse gennem musikkens verden, hvor hver tone og hver fortælling skaber øjeblikke af ren glæde og eftertænksomhed.

De medbringer alt nødvendigt udstyr, herunder mikrofon, lydanlæg og vores eget velklingende Yamaha-Stagepiano, og glæder sig til at synge og spille sammen med jer på fællessange og -salmer.

Book Toner af Guld til jeres næste kirkekoncert, og lad dem skabe en mindeværdig aften fyldt med toner af guld.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Toner af Guld er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
toner-af-guld-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere