Tlf. 7026 0100

tine-rehling-cover-bifald

Tine Rehling

Oplev den magiske verden af harpemusik med Tine, en virtuos harpenist, som er klar til at åbne vores øjne for instrumentets fortryllende univers. Ofte forbundet med drømmende og meditative klange, bærer harpen på hemmeligheder langt udover dette. Med sit rige og farverige klangbillede, kombineret med dynamiske og rytmiske evner, står harpen frem som et levende og vedkommende soloinstrument, der rummer en verden af musikalske udtryk.

Gennem sin koncertinvolvering ønsker Tine at give publikum en unik chance for at opleve harpens vidunderlige og alsidige repertoire. Mens mange lande har en rig tradition for harpesolokoncerter, er dette fænomen relativt nyt i Danmark, hvor harpen traditionelt er set som en del af et større ensemble. Tine udfordrer denne opfattelse ved at demonstrere harpens solistiske styrke og skønhed, og bringer et repertoire, der spænder vidt fra barokken til moderne tider.

Tine har nøje udvalgt stykker fra anerkendte komponister såsom G.F. Händel, D. Scarlatti, og C.Ph.E. Bach til L. Spohr og M. Glinka. Hun navigerer også gennem det 20. århundredes komplekse værker af S. Prokofieff, F. Liszt, og G. Fauré, for ikke at nævne de moderne toner af A. Roussel, G. Pierné, og I. Albeniz. Tine fortolker desuden værker af C. Debussy og C. Salzedo, og bevæger sig ind i nyere kompositioner af E. Parish Alvars, P. Hindemith, og B. Britten. Med inklusionen af stykker af H. Holliger, Chick Corea, Per Nørgård, Bent Sørensen, Jørgen Jersild, og Fuzzy, viser hun bredden og dybden i harpens repertoire.

Tines koncerter er mere end blot en musikalsk fremførelse; de er en opdagelsesrejse i harpens sjæl, hvor publikum får lov til at udforske de mange facetter af dette fantastiske instrument. For koncertarrangører, der søger at tilbyde noget specielt og uforglemmeligt, er en solo harpekoncert med Tine en enestående mulighed for at berige deres program. Gennem Tines fingre oplever vi harpens ægte magi, fra dens blideste hvisken til dens mest kraftfulde fortællinger, og publikum efterlades uden tvivl med en dybere forståelse og beundring for dette majestætiske instrument.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tine Rehling er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
tine-rehling-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere