Tlf. 7026 0100

tina-siel-cover-bifald

Tina Siel

En hyldest til den danske sangskat

Træd ind i kirkens rum og lad dig fortrylle af den enestående stemme og det alsidige repertoire fra Tina Siel. Med sin smukke stemme og dybe forbindelse til den danske musikverden er Tina Siel en kendt skikkelse, der har begejstret publikum gennem årene.

I denne særlige kirkekoncert præsenterer Tina Siel en hyldest til den danske sangskat. Publikum kan se frem til en uforglemmelig oplevelse fyldt med danske sange og salmer, herunder velkendte klassikere fra de seneste 50 år. Tina deler også hjertevarmende historier fra sit liv og sin karriere, hvilket skaber en intim og nærværende stemning i kirkerummet.

Med sit talent og engagement skaber Tina Siel en magisk atmosfære, hvor publikum inviteres til at synge med på de kendte sange og salmer. Med pianist Knud Erik Trahne ved sin side leverer Tina Siel en smuk og skræddersyet oplevelse, der berører sjælen og efterlader et dybt indtryk hos alle tilhørere.

Book Tina Siel til din næste kirkekoncert og oplev en uforglemmelig aften fyldt med dansk musikhistorie og hjertevarme toner.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tina Siel er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
tina-siel-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere