Tlf. 7026 0100

the-spririt-of-new-orleans-cover-bifald

The Spirit of New Orleans

The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende. Orkestret fremfører Spirituals, Gospel og Hymns af høj kvalitet. Koncerten vil forme sig som en historisk gennemgang af New Orleansmusikkens mange sange og melodier med et kristent budskab. Mellem melodierne vil orkesterleder Preben Nissen fortælle om baggrunden for disse samt om New Orleansmusikken. Der vil blive mulighed for at synge med på de meste kendte numre.

Af programmet kan nævnes spirituals som ”Down by the Riverside”, ”Royal Telephone” og ”When the Saints”, gospels som ”Just a Closer Walk with Thee” og hymns som “An Evening Prayer, “The Old Rugged Cross”, “Precious Lord”. Udover de musikalske kvaliteter, lægger orkesteret stor vægt på at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang langt ud over scenekanten.

Orkesteret blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen. Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille kirkekoncerter med et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymns med dybe rødder i New Orleans-jazzen. The Spirit of New Orleans har, med stor succes, givet flere tusinde koncerter gennem årene rundt om i danske, svenske og tyske kirker og menighedshuse, medvirket i radio og TV og udgivet flere musikalbums.

Bandets består af

Preben Nissen: Trombone, piano og vokal
Stig Nielsen: Saxofon
Jørgen Fjelstrup: Trommer
Christian Wolff: Bas og vokal
Jens Jakob Nissen: Banjo og vokal

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Spirit of New Orleans er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
the-spririt-of-new-orleans-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere