tamra-rosanes-cover-kirkekoncerter

Tamra Rosanes

En aften med Country Dronningens toner

Træd ind i en verden af varme, melodiøse toner med Tamra Rosanes, også kendt som Danmarks countrydronning. Med sine smukke sange og fængende melodier har Tamra erobret hjerter overalt på pop- og countryscenen. Hendes erfarne og charmerende tilgang som singer/songwriter formår at favne et bredt publikum, samtidig med at hun konstant udforsker nye musikalske horisonter.

Tamra Rosanes har ikke kun optrådt på alle de betydningsfulde scener i Danmark og deltaget i Melodi Grand Prix flere gange, men hun har også fejret en imponerende 50-årig karriere i musikbranchen. Hendes værker er blevet hyldet med en Danish Music Award, og hendes album har opnået guld- og platinstatus.

Når Tamra indtager scenen, sker der noget særligt. Hendes musik fylder rummet med energi og dynamik, samtidig med at den berører sjælen og får fødderne til at vippe med. Uanset om det er som solist, med en trio eller med et band, leverer Tamra en uforglemmelig oplevelse, der efterlader publikum begejstrede og opfyldte.

Book Tamra Rosanes til din næste kirkekoncert og lad dig forføre af hendes unikke stemme og enestående musikalitet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tamra Rosanes er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
tamra-rosanes-kirkekoncerter

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere