Tlf. 7026 0100

susie-kierkegaard-cover-bifald

Susie Kierkegaard

I over fire årtier har Susie dedikeret sig til projektbaseret arbejde inden for foreningslivet, med fokus på samspillet mellem mennesker, deres velvære, og naturen.
Hendes professionelle baggrund spænder fra socialpædagogik og psykoterapi (MPF) til naturvejledning, hvilket understreger hendes dybfølte interesse for relationen mellem mennesket og naturen.

I 2017 tog hun initiativ til at grundlægge Sommerfuglebevægelsen, en indsats der siden har målrettet sig mod at motivere folk til at dyrke plantearter, der gavner insekter ved at tilbyde værts- og nektarplanter.

Foredrag: LAD KIRKEGÅRDEN SUMME AF LIV

Foredrag om biodiversitet og hvad man kan gøre for at få mere liv i de dødes have.

Kirkegårdene er måske det eneste sted, hvor vi mennesker fylder mindre end vi plejer. Hvor vi går i et med naturen, hvilket giver en enestående mulighed for at gøre noget for at bevare biodiversiteten og skabe levesteder for både sommerfugle, bier og alle de andre insekter. Vi kan anlægge Insekternes Noahs Ark – så vi passer bedre på skaberværket.

Foredraget kommer ind på emner som ensomhedsforebyggelse, sorg og haveterapiens lindrende effekt. Hjemmehørende arter, værtsplanter og nektarplanter. Hvordan holder vi liv i en kirkegård hvor det ene gravsted efter det andet forsvinder? Frivillige blomsterlaug, stengærdernes værdi og alle de mange m2 jord som kirken ejer, hvor det er muligt at gøre en forskel.

Varighed: 1 1/2 – 2 timer

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Susie Kierkegaard er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
susie-kierkegaard-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere