Tlf. 7026 0100

Steffen-Brandt-cover-bifald

Steffen Brandt

Musikalsk foredrag i Kirken

Oplev Steffen Brandt, sanger og sangskriver i det folkekære band TV-2, i en helt særlig og stemningsfuld kirkekoncert. Med mere end 30 år i musikbranchen, over 150 sange, og utallige koncerter bag sig, er Steffen Brandt stadig lige så passioneret og nysgerrig som nogensinde før.

TV-2 er et ikonisk dansk band, elsket af publikum for deres enestående melodier og skarpe tekster. Med hits som “De første kærester på månen” og “Bag duggede ruder” har bandet sat deres præg på dansk musikhistorie. Nu kan du opleve Steffen Brandt solo, bevæbnet med sin guitar og et væld af historier fra bandets lange karriere.

En mand med sin guitar

– en aften med satire og nærvær.

Steffen Brandts musikalske foredrag tager udgangspunkt i TV-2’s omfattende sangkatalog og formår at skildre Danmark i al sin pragt samt kærlighedens uforudsigelige veje. Med satire og nærvær giver han sit publikum en aften fyldt med underholdning og eftertænksomhed.

Dette unikke musikalske foredrag er velegnet til kirkekoncerter, hvor publikum kan nyde den intime stemning og Steffen Brandts unikke fortælleevner.

Book Steffen Brandt til jeres næste kirkekoncert og lad jer fortrylle af hans musik og livsberigende fortællinger, der vil efterlade et dybt indtryk hos både unge og gamle.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steffen Brandt er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Steffen-Brandt-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere