Tlf. 7026 0100

simone-cover-bifald

Simone

Træd ind i en verden af musikalsk magi med Simone Egeriis, en sangerinde født med en enestående gave til at fortrylle og bevæge med sin stemme. Simone, født og opvokset i Slagelse, har siden sin tidlige barndom været dybt forankret i musikken. Hendes musikalske rejse begyndte som en sangfugl i gospelkoret og tog fart med en triumferende sejr i tv-talentshowet “Scenen er din” i 2004, hvor hun stjal alles hjerter med Disney-sangen “Vindens farver.”

Baggrund:

Simones debutalbum “Vindens farver” fra 2005 blev en sensation, indbragte hende en tripel platinplade og gjorde hende til den tredje bedst sælgende kunstner i Danmark det år. Hendes musikalske alsidighed har ført til udgivelsen af flere albums, herunder “On a Night Like This,” “Dreams Do Come True,” og “Devoted to You,” der tilsammen har solgt over 300.000 eksemplarer.

I 2010 tog Simone skridtet ind i voksenlivet ved at deltage i Dansk Melodi Grand Prix med balladen “How Will I Know.” Dette markerede begyndelsen på hendes deltagelse i Grand Prix-scenen, og hun opnåede flotte tredjepladser i 2013 og 2016 med henholdsvis “Stay Awake” og “Heart Shaped Hole.”

Repertoire:

Simones musikalske repertoire er lige så bredt som hendes musikalske rejse. Hun kaster sig uanstrengt ud i store ballader, croonerhits, gospel, musicals, filmklassikere og jazz. Hendes stemme, der synger på dansk, engelsk, italiensk, fransk og tyrkisk, skaber en unik oplevelse, der er svær at definere inden for en enkelt genre.

Live Oplevelse:

Simone Egeriis byder indenfor til kirkekoncerter, hvor hendes stemme får plads til at udfolde sig i det hellige rum. Hun har optrådt ved både private og offentlige arrangementer, fra intime bryllupper og kirkekoncerter til store shows og koncerter. Ofte akkompagneret af pianist Mads Granum eller støttet af et orkester, efterlader Simone sit publikum i respekt og beundring.

Oplev en kirkekoncert med Simone Egeriis og lad dig fordybe i hendes rige musikalske univers, hvor stemningen er intet mindre end magisk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Simone er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
simone-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere