Tlf. 7026 0100

simon-garfunkel-tribute-duo-cover-bifald

Simon and Garfunkel Tribute Duo

Oplev en hjertevarmende koncert fyldt med tidløse sange, når Simon & Garfunkel Tribute duo optræder i kirken. Duoen fortolker autentisk Simon & Garfunkel’s mest populære hits og lover en koncert fyldt med genkendelige melodier i smukke harmonier.

Uanset om det er “Sound of Silence”, “Bridge over Troubled Water” eller det uimodståelige omkvæd i “The Boxer”, vil alle synge med og genopleve de uforglemmelige øjeblikke. Med fængende fortællinger om Simon and Garfunkel, tiden og musikken binder Helge og Kasper sangene sammen til en smagsfuld og æstetisk helhed.

Helge Leonhardt, der fortryller med sin stemme og virtuose guitarspil som Paul Simon, og Kasper Leonhardt, der leverer enestående og rørende vokale præstationer som Art Garfunkel, vil tage jer med på en følelsesmæssig musikalsk rejse.

Simon and Garfunkel er kendt for poetiske og ofte dybt følelsesladede tekster, der berører emner som kærlighed, ensomhed, samfundsmæssige spørgsmål og søgen efter mening i tilværelsen. Teksterne er ofte fyldt med symbolske billeder og metaforer, der inviterer lytterne til at reflektere over livets store spørgsmål.

Det bliver en ægte hyldest til Simon & Garfunkels musikalske arv og en påmindelse om de uforglemmelige øjeblikke, deres sange har skabt. Duoens passion for musikken og deres evne til at fange den autentiske stemning i originalernes værker vil skabe en magisk aften i fællesskabets tegn.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Simon and Garfunkel Tribute Duo er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
simon-garfunkel-tribute-duo-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere