Tlf. 7026 0100

Signe-Svendsen-cover-bifald

Signe Svendsen

Oplev den enestående singer-songwriter Signe Svendsen i en hjertevarmende og intim kirkekoncert, hvor hun med sin unikke stemme og sine dybt personlige tekster vil berøre og fortrylle sit publikum.

Med hendes seneste album “Hvem Vil Ikke Elskes Igen” har Signe Svendsen atter engang bevist sit talent som en af Danmarks mest originale sangskrivere. Hendes musik dykker ned i kærlighedens komplekse univers med ægte autenticitet og en magisk evne til at formidle det sårbare og ensomme på en måde, der forener os alle.

På scenen er Signe Svendsen en sikker entertainer, der med sin charme og sit skarpe blik formår at skildre både det alvorlige og det komiske i vores hverdag. Hendes koncerter er en rejse gennem livets trakasserier og glæder, hvor musikken bliver et samlingspunkt for fællesskab og eftertanke.

Signe Svendsen kan optræde både SOLO og med BAND, og hendes alsidige repertoire vil sikre en mindeværdig oplevelse for publikum i enhver kirke eller sognekirke.

Book Signe Svendsen til jeres næste kirkekoncert, og lad jer forføre af hendes unikke stemme og hendes dybt rørende musikalske fortællinger, der vil efterlade et varigt indtryk hos både unge og gamle.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Signe Svendsen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Signe-Svendsen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere