Tlf. 7026 0100

scandinavian-latin-strings-cover-bifald

Scandinavian Latin Strings

Ensemblet er en anderledes “proposition” på den danske musikscene.
Det er et strygergruppe startet af den cubanske bratschist Javier Palacios Semanat som primus motor. Med hans ekspertise i de latinamerikanske rytmer og med deltagelsen i en Grammy belønnet indspilning (“Un bolero para ti”), ligger Scandinavian Latin Strings godt i genren. Gruppen har en spændende profil. Musikken egner sig til at blive hørt ved en kirkekoncert og i mange andre spillesteder og lejligheder.

Evergreens af det latinamerikanske repertoire som “Por una Cabeza”, “Besa me” eller “Zapateo” bliver præsenteret i meget spændende arrangementer skrevet af nogle af de bedste arrangører fra Cuba.
En særlig stemning af den flotte stryge klang, klædt med de varme og eksotiske rytmer fra Sydamerika og de caribiske øer kan transportere publikum til en meget spændende og interessante univers.

En uforglemmelig oplevelse.

Scandinavian Latin Strings består af:

Karoliina Koivisto 1. violin, Marta Kocon 2. violin, Javier Palacios Semanat viola og Samuel Kunstler cello, samt en skiftende gæste kontrabassist.
Medlemmerne er meget erfarne musikere, uddannet fra musikkonservatorier i Finland, Danmark, Frankrig, USA, Polen og Cuba og spiller til dagligt i landsorkestre og i mange andre professionelle sammenhænge.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Scandinavian Latin Strings er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
scandinavian-latin-strings-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere