Tlf. 7026 0100

peter-danielsen-cover-bifald

Pastor Peter spiller Cohen

Kom og oplev en uforglemmelig aften fyldt med de tidløse sange fra Leonard Cohen, fremført med lidenskab og personlighed af Pastor Peter Danielsen. Siden halvfemserne har Pastor Peter rejst land og rige rundt med sit unikke repertoire af Cohens musik, og han leverer hver gang en hjertevarm og autentisk oplevelse.

Under koncerten vil Pastor Peter ikke blot fremføre en bred vifte af Cohens sange, men også dele anekdoter og poesi fra kunstnerens liv. Leonard Cohen var dybt engagerede i hans tro og livsfilosofi, og hans musik og digte afspejler en sjælden blanding af dybde, kærlighed og medfølelse.

Peter Danielsen, ud over at være præst i Fornæs pastorat på Djursland, er også en dygtig fortolker af Cohens værker. Han formår at skabe en stemning, hvor musikkens dybde går hånd i hånd med smil og latter, og hvor alvor og humor forenes på smukkeste vis.

Så kom og lad dig fortrylle af sangene fra dette ikon, som bar lys ind i verden gennem hans musik og poesi. Pastor Peters koncert er en unik mulighed for at opleve Cohens sange på en helt særlig måde.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Pastor Peter spiller Cohen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
peter-danielsen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere