Tlf. 7026 0100

nordisk-kirkeensemble-cover-bifald

Nordisk Kirkeensemble

Nordisk Kirkeensemble er et unikt orkester, der med sin friske og nytænkende tilgang til kirkemusikken, inviterer til en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. Orkesterets kerne består af Morten Jessens visionære kompositioner, som ikke blot er skabt til, men også i kirkerummet, hvilket giver deres musik en autenticitet og rumlighed, der sjældent opleves.

Med en besætning af talentfulde musikere fra Norge, Sverige, Island, Ukraine, og Danmark, præsenterer Nordisk Kirkeensemble et repertoire, der er så genreløst som det er visionært. Det er musik, der med ydmyghed og respekt for traditionen, tør at udfordre og udvide rammerne for, hvad kirkemusik kan være i det 21. århundrede.

Ensemblets konstellationer skifter, hvilket bringer en dynamisk og fornyende energi til deres optrædener. Fra den klare klang af Linda Bergströms sopran, Katrine Muff Enevoldsens alt, og Simon Rønne Rischels baryton, til den rige tekstur skabt af Bettina M. Ezakis og Natalia Gordeyevas violiner, Nanna Treus bratsch, Ida Nørbys cello, og Erica Giacolettos kontrabas. Tilføjelsen af Erik Kimestads trompet og Frederick Menzies på klarinet & basklarinet, med Morten Jessen selv ved klaver, orgel og basun, fuldender dette ensemble af dybde og bredde.

Nordisk Kirkeensemble tilbyder en musikalsk rejse, hvor ny kirkemusik møder nutidens lytter med et budskab, der er både tidssvarende og selvstændigt. Deres optrædener er en invitation til at opleve kirkemusikken på nye og uventede måder, hvor den traditionelle form får nyt liv gennem moderne udtryk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nordisk Kirkeensemble er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
nordisk-kirkeensemble-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere