Tlf. 7026 0100

noah-rosanes-cover-bifald

Noah Rosanes

Refleksionskoncert

Inner Journey – en unik koncertoplevelse, der skaber en musikalsk og visuel ramme som giver publikum muligheden for at udforske deres egen indre verden.

Med intet andet end sit nærvær, sin guitar og en atmosfærisk belysning skaber Noah Rosanes en uafbrudt musikalsk stemning til ære for ro og mental fordybelse.

I en travl og digitaliseret verden er Inner Journey en kærkommen mulighed for at trække stikket, mærke sig selv, sine tanker og sanser.

Spoken-Word AI-Værk

For at opsummere de kollektive refleksioner, der opstod under Inner Journey-oplevelsen, opfordres publikum til at indsende de tanker, følelser eller idéer, de fik under koncerten.

Derefter skaber Noah Rosanes et spoken-word-værk, hvor A.I.-stemmer læser deltagerens tanker op under et musikalsk fundament.

Refleksionskoncerten kulminerer med afspilningen af det nyskabte spoken word-værk. Publikum får nu mulighed for at skifte fra selvrefleksion til at reflektere over andres refleksioner.

Sæt dig godt til rette. Luk øjnene og tag på din egen Inner Journey.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Noah Rosanes er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
noah-rosanes-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere