Tlf. 7026 0100

nanna-larsen-ivan-pedersen-cover-bifald

Nanna Larsen & Ivan Pedersen

2 Stemmer – 2 køn – 2 Generationer

En sand Legende i musikbranchen med op imod 1 mio. solgte albums i DK, albumudgivelser i mere end 40 lande, 8 Grammynomineringer, og placeringer på den Amerikanske hot 100 Billboardchart, møder en kvindelig singer-songwriter, med 3 selvskrevne solo-albums bag sig, og flere hits på Japans Billboard-chart som topliner.

Hvad har så dette ”Boomer-tilfælde” og denne Generation X’er til fælles?
Vel bare en fælles forkærlighed for amerikansk sangskriver-tradition, Folki’sh pop og Country og noget så gammeldags, som hang til den gode melodi. Nanna joinede Ivans band på hans 50års jubilæumstur.

Sangerne og komponisterne stiller op, live – og på indspilningerne, i en tæt, vellydende nærmest ”underproduceret”, akustisk kvartetform, der lader vokaler og tekst stå sitrende og nærværende klart. Det er det samme udtryk, man vil møde duoen i ude på landets livescener, dette efterår.

Som genrebetegnelse ville man kalde dette for ”Melodisk Americana”, populært introduceret på Plant/Krause albummet, Raising Sands, eller hos duoen The Civil Wars. På ”Fortunate- albummet” alligevel med en underliggende, afdæmpet, ”nordisk tonalitet”.

To køn, to voksne modpoler, spiller hinanden og kompositionerne bedre og skaber nærværende tekster, om et levet voksenlivs kraftfelt af tab
og taknemmelighed, en – og tosomhed og tvivlens dilemmaer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nanna Larsen & Ivan Pedersen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
nanna-larsen-ivan-pedersen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere