Tlf. 7026 0100

petri-hannibal-cover-bifald

Michala Petri & Lars Hannibal

På Michala Petri og Lars Hannibals turne i første del af 2024 kan publikum opleve et nyt program. Duoen har sammensat et program med vægt på det melodiske, som viser fællesnævnere for mange tidsaldres musik, og hvordan musikalske stemninger kan være de samme i en flere tusind år gammel kinesisk melodi og et helt nyt værk, skrevet til duoen af Poul Ruders. Musik af Dowland, Bach, Vivaldi og Mozart bliver stillet overfor nyere stykker af Piazzolla, Keith Jarrett og Per Nørgård, bl.a. hans kendte “Pastorale” fra filmen “Babettes Feast”, samt stykker af Michala Petri og Lars Hannibal. I nogle af værkerne vil de nutidige komponister spejle sig i den gamle musik eller bruge den som grundlag. Koncerten henvender sig til alle, og publikum bliver ledt gennem koncerten med korte introduktioner undervejs.

Om Duoen

Michala Petri og Lars Hannibal har som Duo mere end 30 års erfaring og har gennem karrierens mere end 2000 koncerter optrådt ved ledende festivals- og koncertsale i Europa, USA, Japan og Kina – bl.a. i Lincoln Center, New York, Londons South Bank Centre og Wigmore Hall, Suntory Hall i Tokyo og “Den Forbudte By” i Beijing. De mødtes med hver deres musikalske baggrund og erfaring, som de har formået at forene i et stærkt samspil, som stadigt udvikler sig. Mange komponister har skrevet og skriver værker til Duoen, som også selv arrangerer musik fra forskellige genrer. Lars Hannibal er desuden efter en del års pause igen aktiv som komponist, og har inden for de seneste år udgivet albummet “Blue” med egne kompositioner, samt “Mirror of the Past” inspireret af digte fra Tangdynastiet. Michala Petri´s seneste aktiviteter inkluderer flere uropførelser af nye værker, bl.a. Poul Ruders koncert for blokfløjte og strygeorkester sammen med Kremerata Baltica, en uropførelse af Thomas Clausen, samt nye indspilninger af både nye værker og barokmusik.

Duoen har sammen udgivet 8 albums, og bl.a. modtaget den tyske grammy, “OPUS KLASSIK”.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michala Petri & Lars Hannibal er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen til højre. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
petri-hannibal-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere